Drugie pnącze.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jwpania, 12 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jwpania

jwpania Okazjonalny autor

Witam.Skończyłam event,a jednak nie mogę ustawić itemów na pnączu.Odsyła mnie do planszy eventowej,która jest już zamknięta,bo oddałam wszystkie potrzebne serduszka.A w sklepie też nic nie kupie,bo przyciski są na szaro,co oznacza,że jednak zrobiłam wszystko.Przelogowałam się i też nic.Co zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na drugi rząd pnącza potrzebne są itemy ze sklepu neonowego :

To,że przyciski masz na szaro nie znaczy, że już wszystko kupiłaś ( bo akurat itemy można kupić wielokrotnie ), oznacza to że nie masz wystarczającej ilości kłódek miłości. Zdobędziesz kłódki, przyciski się podświetlą i będziesz mogła kupić itemy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Event jest jak gdyby dwuetapowy- w pierwszym dochodzimy tylko do plusa, a w drugim kupujemy w sklepie itemy za serduszka, jeśli zrobilas inaczej to masz dwa komplety temow na pierwsze pnącze- muszisz zdobyc jeszcze serduszka na itemy ze sklepu robiąc zwierzęta w oazach

4. jwpania

jwpania Okazjonalny autor

Dziękuję.Za chwilę okaże się,czy tak jest:)Można zmknąć temat:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

branicka501950, dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.