Drugi zawód w dzielnicy rzemieślników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 19 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Jaki najlepiej wybrać drugi zawód w owej dzielnicy by wbić jak najszybciej 3 poziom i odblokować trzeci zawód za darmo? Zawody do wyboru to piekarz i kwiaciarz, pozostałe mam odblokowane.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Przejrzyj tabelę z produktami i zdecyduj czego będziesz używać więcej na początek :)
    u mnie były dżemy potem piekarnia

przepisy piekarnia
    p kwiaciarnia

michal01096 lubi to.
  3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

michal01096 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Według mnie Piekarz, wydaje mi się, że szybciej można osiągnąć wyższy poziom albo ja bardziej się do Piekarni przyłożyłam i mam 5-ty poziom, a w kwiaciarni jak stanęłam na 4-tym tak stoję.
    Jednak patrząc na produkty z kwiaciarni to jest tam kilka, które dają PD dla zawodu, ale na targu są drogie i moim zdaniem nie opłaca się ich pakować w rozbudowę.
    A co do rozbudowy to każdy zawód oprócz produkcji możesz rozbudowywać używając codziennie po 5 wybranych produktów, wtedy do postępu doliczane jest tyle PD zawodu ile daje produkcja.

Zapraszam do lektury poradnika, znajdziesz w nim również wiele przydatnych informacji i tabelki z przetworami:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Graczom dziękuję za pomoc.

michal01096 lubi to.
  5. Jerzy2006

Jerzy2006 Ekspert forum

Najlepszy moim zdaniem jest piekarz (z kwiaciarza nie ma OP rzeczy np. babeczka pinkie pie lub chutney)

michal01096 lubi to.
  6. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Dzięki za odpowiedzi i pomoc :) Temat można zamknąć.

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Ciesze się, że udało się wszystko wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.