Dropitem - wypadajka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janafarm, 19 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Proszę o interwencję w kwestii bardzo niskiej liczby srebrnej rosy.
    mam 119 sztuk i nie widzę szans na zdobycie aktywnego pnacza.
    Gra za darmo a więc nie kupię koszyków .
    Czy problem jest zauważalny ?

aleksandra lubi to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale jaki problem?Wypadajki są tylko z roślin eventowych,siej je,a uzbierasz.

ma-ter lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84 dziękuję za pomoc.

janafarm różne eventy mają różny stopień trudności, czasami może zdarzyć się tak, że nie będziemy w stanie wykonać jakiegoś zadania, ale nigdzie nie jest napisane, że musimy wykonać wszystkie i jeśli nie możemy czegoś zrobić, to nie znaczy, że to jest jakiś błąd.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: >>Wypadanie przedmiotów ze zbiorów<<.

Zachęcam do zamieszczenia prośby o srebrną rosę: >>Idealne zdjęcie czyli Dożynki 2016- Srebrna rosa- wymiana, prezenty<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Rozumiem ,że problemu nie ma i tylko nieliczni o tym piszą ?
    Czy Moderatorzy mogą zgłosić ,że jest problem z ilością wypadajki ?
    A rada siej to uzbierasz może i jest OK -tylko na co mi tyla badyla ?
    Link do prezenty wymiana jest po byku ,wszyscy chętnie oddadzą
    Pozdrawiam
    Pisanie w tym temacie nie sensu .
    kolejny event delikatnie mówiąc bez sensu.
    Niestety do zamknięcia

Ostatnie edytowanie: 19 listopada 2016
    dirkpitt i aleksandra lubią to.
  5. SMOD_Atena

janafarm nie ma problemu, srebrna rosa wypada losowo z roślin eventowych i w takich ilościach w jakich założyli twórcy gry. Jeśli uważasz, że na Twojej farmie występuje jakiś błąd to zapraszam do Pomocy technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone, tutaj poradnik: >>Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

niekoniecznie ,,można siać rośliny i nie uzbierać,,fatalnie lecą,,stosuję super pola ,,super nawóz,,też kiepsko,,,janafarm trzymam kciuki,,jeszcze jest czas,,może damy radę

dirkpitt lubi to.
  7. SMOD_Atena

maria5510Twój post w niczym nie był pomocny, usunęłam i do dyskusji o evencie zapraszam tutaj: >>klik<<.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

8. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

U mnie również wypadajki słabo lęcą, gram od bardzo długiego czasu w farmeramę, wszystkie eventy do tej pory udawało mi się zrobić nie zakupując koszyków, ale teraz mam obawy czy event jest do zrobienia.

9. SMOD_Atena

_Margaret_ do zamieszczenia opinii zapraszam do działu dyskusyjnego na temat eventu. Link podałam w poprzednim poście.

Skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.