Opinie Droga do złota

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Marion, Mar 2, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Tak, mam małe pola i używam chmj, rozsiewam na dużych polach - na takie wielkie ilości roślin, w dodatku długaśno rosnących, stanowczo za mało czasu, a moje widocznie rosną wolniej. Wiele osób narzeka, więc widocznie coś w tym moim narzekaniu jest z prawdy.

To proszę się dziwić nie tylko mnie, ale tym wszystkim graczom, którym nie udało się, mimo najlepszych chęci i "stania na głowie", do skończenia tego eventu. Gdyby był chociaż do godziny 22, jak niektóre gry. Gdybym miała te 51 samolocików, to bym je użyła. Wszystkie możliwości wykorzystałam. Brakło mi dosłownie pół godziny do ostatniego zbioru potrzebnych ilości nagrobnego pnącza. I jest mi przykro :(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Mar 13, 2022
    tereska1108 and Alex like this.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event przeszedł do historii, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i archiwizuję.

Thread Status:
Not open for further replies.