Opinie Dreszczyk emocji

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Marion, Aug 24, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ryzio

ryzio Weteran forum

o widzisz nawet tego nie liczyłam :p ale to by tłumaczyło dlaczego nie zrobię całości
    Na szczęście ten ostatni item można sobie spokojnie kupić w sklepiku więc nie będę tracić nawozu

a jak tam w ogóle? udało się zdobyć te morsy ? :)

Aisha1969 and krasnoludek10 like this.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zrobiłam całość, choć będąc na wakacjach ze średniej jakości netem, łatwo nie było. Do 49 gierki dotarłam dopiero wczoraj wieczorem, w nocy spałam, koła nie używałam, siałam 4x na dobę, wykorzystałam plus jeden z kalendarza i dwa razy przyspieszyłam zbiór SN. Sklepik wykupiłam cały, oprócz bananów, gwiazdek i skarpet. Więcej grzechów nie pamiętam, niczego nie żałuję.:pxD

3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

mimo urlopu udało sie skończyć właśnie event, wypadajki wyleciały same w 3 dni, potem tylko dosiewałąm roslinkę, zrobiłam grę 1 ponad wymagane 49 ze sklepiku wykupiłam to co mnei interesowało :)

4. ryzio

ryzio Weteran forum

morsy zdobyte :) całości eventu nie dam rady, ale jakoś ten ostatni item za bardzo mnie nie kusi :)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Średnio 35.2 talara na grę mi wyszło - średnia marna, ale jak widać wystarczyła aby wykupić wszystko z kategorii "Inne" w sklepie:p

gosiunia007 and Aisha1969 like this.
  6. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

upss, zabrakło mi 1 GT na wykupienie wszystkiego, szkoda.

krasnoludek10 likes this.
  7. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Na szczęście udało się, rzutem na taśmę, ale udało się, ostatni item wykupiłam w sklepie.

oset53, krasnoludek10 and aleksandra like this.
  8. ryzio

ryzio Weteran forum

no to tak samo jak ja :D super ! cieszę się bardzo :)

oset53 and krasnoludek10 like this.
  9. 53klasa

53klasa Komisarz forum

A ja nie skończyłam, bo od rana nie mogę się zalogować do gry. Kwiatek kręci i kręci. Podobno problem Chrome znany. Ciekawostką jest to, że jestem zalogowana do forum bez problemu. :pAleż mnie to irytuje...8)
    Radzono nowe przeglądarki, a ja nie mam ochoty niczego instalować bez potrzeby. I cóż... talarki i pełnia przepadły. -.-

10. skorpion_JM

Przepadła tylko możliwość wykupienia czegoś ze sklepu, ale niewykorzystane GT będą wymienione na SG, PD i TPD, więc coś zyskasz, a pełnia będzie jeszcze niejedna. Dla informacji ja gram na przeglądarce Edge, której nie trzeba instalować, ponieważ jest zainstalowana razem z Windows, bo na poprzedniej przeglądarce Firefox, na której zawsze grałam, też był problem z załadowaniem gry, która ładowała się tylko do 45% i stawała, a od mojego informatyka w pracy, w której ta przeglądarka jest przeglądarką domyślną i na której chodzą u nas programy w chmurze, dowiedziałam się, że właśnie był jakiś problem z jej aktualizacją.

11. 53klasa

53klasa Komisarz forum

Edge? :pxD Może z windowsikiem 10, z 7 jest IE :D;)
    Dziś chrome ruszyło. Pewnie chodziło o aktualizację, :mad:.

12. skorpion_JM

Ja z Windows 7 przeszłam na 10, kiedy tylko pojawiła się taka możliwość.

13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Event dawno za nami, więc wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.