Opinie Dreszczyk emocji

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Marion, Aug 24, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Kompleksów z tego tytułu nie mam. Każdy gra jak chce ale nie cierpię półprawd. Mogę więcej nie komentować,
    chociaż nikogo personalnie się nie czepiałam. Już nic więcej nie napiszę.
    Sieję i zbieram dalej we własnym tempie.

2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Robię wyjątkowo na spokojnie ;), jak czas pozwala i nie zapomnę o zbiorach ;), dlatego na ten moment mam dopiero 27 gier wykonanych, byłoby miło doczołgać się do morsów (mam jedną zagrodę), ale nic na siłę, ile zrobię, tyle będzie :)
    Z zagadkowych zagród nic ciekawego, ale za to z sadzonek jestem zadowolona, wyrosło mi turi wielokwiatowe (którego nie miałam) i palma cudowronka (moja druga), a na farmie 2 magnolie drzewiaste (tych też jeszcze nie miałam) :) pierwszy raz tak ładne sadzonki dostałam :)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jesteśmy na podobnym etapie (przynajmniej jeśli chodzi o już zrobione gryxD):) Na chwilę obecną 24 gry i zbiór wieczorkiem;)

4. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

rozegrałam 70m gier, jeszcze 11 do zabawy,:inlove: nagrody wzięłąm wzystkie ,:D takie ewenty mogą byc;:inlove::inlove::inlove: po zkończeniu, zdobyciu nagród jeszcze się bawię :)

5. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Dotarłam do domu po wojażach :) Dwa razy dziennie siałam eventówkę :) Jutro rozegram te 10 gier na które nazbierałam i tyle :) Zobaczymy jak z moja pamięcią ;)

6. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

7. krasnoludek10

Zaraz mnie coś trafi:mad::mad::mad: Na 20 kręceń imprezowymi dostałem 2 bonusy +1 na drzewa podczas gdy nigdzie nie mam ich wystawionych (no, może oprócz pełni, ale tam to i tak śladowe ilości):mad::cry::mad: A najgorsze, że odpaliłem jeden ze swoich 3 bonusów 100% na plony i kupon na 36h, żeby zdobyć morsy (jakoś mnie tak wzięło) a zabraknie mi 5 gier do nich albo trochę więcej-.- No nic, ponarzekane, może za parę lat i mi będzie dane przywitać się z morsami chociaż ostatnio TZ nie wystawiałem... O ho ho, qpę czasuxD:cry:xD Jakoś wolałem robić inne rzeczy w życiu i czasem na farmie niż czekać na zbiór zagród:p:music:

Kolejny zbiór terror-badyla (słowo to ma w tej chwili dla mnie zupełnie inne znaczenie niż miało chociażby jeszcze dziś rano, rozumieć było zabawne a obecne znaczenie... możecie się go domyślić) rano.

8. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

finito bez bonusów z koła ,na którym wylatywały tylko jodły xxl a zagrody w modnym kolorze żółtym xD:(xD

9. krasnoludek10

Wylotek w nadmiarze. Badyla do końca eventu brakuje około 5400 sztuk (konkretniej 5700 - 259 = 5441), do morsów 14 * 300 - 259 = 4200 - 259 = 4000 - 59 = 3941. Jeszcze 3 zbiory zapewniają mi 990 badyli czyli 3 * 990 = 2970, jutro rano i ewentualnie tuż przed 14 będzie jeszcze tylko 198 * 3 + 198 * 4 = 594 + 792 = 1386. Tak więc razem w najlepszym wypadku jednak do morsów się doczłapię i to bez SN, w przypadku zbioru tylko raz jutro zabraknie mi odrobinę badyla do morsów, item mnie nie interesuje:p O ile w niczym się nie pomyliłemxD:cry:xD

PS. Oczywiście wszystkie wyliczenia zawierają CMJ;)

Last edited: Aug 30, 2022
  10. ryzio

ryzio Weteran forum

jednak nie uda mi się zrobić całego eventu , chyba jednak nie siałam regularnie :p

krasnoludek10 likes this.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GreenHills Twój post usunęłam, niczego do tematu eventu nie wnosił a do G&T będzie specjalny wątek jak już event się pojawi, można też umówić się na wymianę/prezent przez wiadomość w grze.

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

2 gierki do morsów,rano zebrałam muchomorki bez cmj:cry::DxD

13. krasnoludek10

Ponieważ przedłużyłem sobie czas CMJ babeczką Pinkie Pie, więc przy okazji bonusu wyjętego z paska, to nawet jeden zbiór jutro wystarczy do morsów:p

Są na to pewnie różne sposoby, ale ja słyszałem o jednym i stosuję go z wielkim powodzeniem:p Jeść i przedłużać CMJ babeczką Pinkie Pie na bieżąco - albo po jednym tak jak ja, albo zjeść CMJ tyle aby wystarczyło i przedłużyć raz a porządnie babeczką Pinkie Pie (ja stosuję opcję nr 1, bo i tak wiecznie mam nadmiar CMJ i babeczek a i na targu nie są takie drogie, ale opcja nr 2 jest na pewno bardziej ekonomiczna;)). Nie wykluczam jednak również opcji, że to może być jedyny sposób:)

skorpion_JM likes this.
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zjadam zawsze około 10 cmj razem z babeczką,,a to się zemściło nie pamiętałam o kontroli czasu :p

15. chaarryy

chaarryy Czeladnik forum

Też się pochwalę, a co ! po 67 grach skończyłem. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.!
    :D

16. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Dlatego poziom trudności tego eventu został określony jako średni/wysoki i nie chodzi tutaj o regularne sianie, tylko o czas wzrostu i ilość wysiewanej rośliny, co sprawia, że roślinę trzeba by zbierać w środku nocy, to kto przy zdrowych zmysłach jest w stanie to robić.
    Ja również mam jeszcze do rozegrania 10 gier i też robię, co mogę, żeby chociaż zdobyć Basen dla morsów, ale powiem szczerze, będzie ciężko.

AngelGina, dantic3 and krasnoludek10 like this.
  17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

i pewnie to ten dreszczyk emocjixD

krasnoludek10, hlnrys and dantic3 like this.
  18. krasnoludek10

Wszystko z zakładki inne wykupiłem oraz basen dla morsów zdobyłem:p Tylko tej nocy do teraz nie spałem, bo wcześniej bonus odpaliłem. Do rana przetrwa sobie myślałem, lecz czas tylko do rana dostałem. Niepotrzebnie również terror-badyla przed chwilą posiałem, ale cóż - nikt ani nic nie jest doskonałe:D

A ponieważ się uparłem na te morsy, to posiedziałem trochę w nocy:p
    Po zakończeniu eventu zostało mi 687 butelek i 19+198*4=19+752=771 sztuk terror-badyla, ale więcej gier już nie robię, bo i tak do itemu bym się nie doczłapał całkowicie pomijając fakt, że dla mnie jest grą kompletnie niewartą świeczki;)

EDIT: Na chwilę obecną zostało mi 9 gwiezdnych talarów, ale chyba talary się najbardziej opłacają do wymiany na PD itp., więc z tych badyli co zbiorę ukręcę 2 gry i to będą te finalne;)

Last edited: Aug 31, 2022
    Anhedrea likes this.
  19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Co się dzieje .Od wczoraj nie mogę wejść na farmę .Przegladarka wyczyszczona.

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.Bogumiła. to może warto sprawdzić inne przeglądarki (Edge, Firefox, Opera).

Thread Status:
Not open for further replies.