Opinie Dreszczyk emocji

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Marion, Aug 24, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzisiaj wszyscy czekali na Twój meldunek :p

Szarłat dał komplet.

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja mam wypadajek 76 sztuk haha ale nie robiłem pod wypadajki przebudowy...zrobię tylko tyle ile się uda i nic po za tym...

3. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

u mnie szarłat dał 180 sztuk z jednego pola. Jak to jest. ta sama roślina daje u jednych 100 % a u innych 89 % wypadajek.przestaje mi się to podobać.

Last edited: Aug 27, 2022
  4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie 552 butelki. Na dwóch polach szarłat, a na leśnej polanie misz-masz, acz głównie drzewa, menażerie, kilka zagród i z 30 małych poletek.

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

To już jest koniec, (prawie) nie ma już nic (nikogo)...;) Koniec, oczywiście siania, zrzutu nie będzie, bo z telefonu piszę :p.
    Jutro wypadajki i po evencie.
    A widzisz, to o to chodziło xD. Tak więc teraz melduję wysianie rośliny:)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pierwsze 10 SP kupione:D Tylko 173 butelki mi wypadły, ale to dlatego, że na 1,5 łąki była chryzantema a na reszcie zwierzęta, których zapomniałem zdjąćxD:cry:xD

Ta gra rządzi się losowością tak jak wiele innych. No i co zrobisz jak nic nie zrobisz... Poza tym pamiętaj, że Ci co mają 100% wypadajek dawno, dawno temu musieli włożyć w zdobycie narzędzi umożliwiających to ogrom pracy:)

Last edited: Aug 25, 2022
    ewanta, Marzenakruczek and Magdam.1__ like this.
  7. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Ludzie na wakacjach to i aktywność tu spadła

8. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Niezupelnie na wakacjach. Patrzac na targ , odnosze wrazenie, ze coraz mniej ludzi w ta gre sie bawi. Targ pustawy , oferty po jednej sztuce . To nie to, co dawniej. A mini gerki mula, okienka sie zacinaja , jak tak dalej bedzie to i ja przestane sie w to bawic.

9. karolinka

karolinka Czeladnik forum

gierka muli a skad wziac kalamarnice? ktos podpowie

10. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Do kupienia w sklepie Jacka.
    U mnie 278 butelek z wszystkich 3 miejsc wypadania.

Last edited: Aug 25, 2022
  11. ryzio

ryzio Weteran forum

kałamarnice kupisz w sklepie Jacka

u mnie 396 wypadajek na start, spokojnie sobie reszta wyleci w trakcie eventu :)

12. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Wg mnie o tym decyduje serwer do którego jesteś przypisany oraz ustawienia BP. Skoro w jednej misji dostaję 100 % a w innej 89% wylotek przy tych samych parametrach i tej samej roślinie to czym to tłumaczyć? Szarłat wg mnie jako 30 godzinna roślina powinien dawać za każdym razem 100 % i to bez dodatkowych narzędzi. Pozdrawiam

13. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Od którego poziomu macie szarłat?

Marzenakruczek and krasnoludek10 like this.
  14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Od poziomu 234

Marzenakruczek and krasnoludek10 like this.
  15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zaczęłam z 2godzinnym poślizgiem, ale roślinka sobie rośnie na razie 800 szt zebranych, a wypadajek chyba nie tak źle bo 545szt do tej pory :)

16. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Jestem daleko w tyle ale tylko morsy mnie interesują. Siejemy ile się da.

krasnoludek10 and ewanta like this.
  17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

zaczęłam robić gierkę i gra się zawiesiła. Odświeżyłam stronę znowu to samo. Wyczyściłam ciasteczka nic nie pomogło Tak się nie da grać.Szkoda nerw

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

skończyłam event.Mam pewien problem próbowałam wsadzić item zadzwoń i zmykaj do muzeum ,ale niestety nie można ,czy ktoś z Was próbował ?
    Według poradnika można go postawić na każdej łące z wyjątkiem mroków.Czyli wybieg tez jest taką łąką?

krasnoludek10 and wiesi06 like this.
  19. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie był problem z zamykaniem kart więc zaczęłam grać na kliencie i jak na razie jest ok więc i Ty spróbuj. A tak poza tym to na razie dopiero 14 gierek za mną.

krasnoludek10 likes this.
  20. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

na kliencie, muzeum postawiłam na wybiegu dla zwierzaków domowych a do środka m.in. itemy zadzwoń i zmykaj

Thread Status:
Not open for further replies.