Dozowniki w modzie...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -gracja-, 2 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

A ja mam inne pytanie odnośnie dozowników. One działają, a raczej działały, jak był czynny event, a teraz, już po zakończonym evencie, miały one być tylko i wyłącznie ozdobą. Niechby i tak było, ale chodzi mi o coś innego. Wszystkie drzewa itp mają taki wykrzyknik, jak już są gotowe do zbioru owoców, i po zebraniu tych owoców te wykrzykniki znikają. Tutaj, na tym dozowniku, tez był taki wykrzyknik, i on znikał w którymś momencie. A teraz- klikam na ten dozownik i klikam, a ten wykrzyknik nie znika. Czyli co, mam rozumieć, że ta ozdoba niby już na stałe będzie z tym wykrzyknikiem?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-gracja-, usuń item z łąki i postaw raz jeszcze, a item pozostanie tylko ozdobą.
    Daj znać, czy się udało.

3. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

Dzięki, udało się ;)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

cieszę się, dziekuję za informację i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.