Dozownik zielonego groszku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika usiamik46, 27 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Chciałam zapytać dlaczego nie dopisuje SG z dozownika zielonego groszku chociaż ma dawać 2725 SG co 16 godzin.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie nigdy nie było takiego problemu, być może dopisuje z lekkim opóźnieniem. Sprawdź to proszę, jeśli jednak jest jakaś nieprawidłowość to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

bo on dopisuje co 18 h;)

Alutka i usiamik46 lubią to.
  4. SMOD_Atena

-norbijas- dziękuję za pomoc, to rzeczywiście fakt, ale najważniejsze żeby zebrane z itemu SG były dopisywane do konta.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

usiamik46 lubi to.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Alutka lubi to.
  6. SMOD_Atena

-norbijas- to też możliwe, dziękuję za podpowiedź.

usiamik46 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Dzięki za odpowiedz....sprawdzę przy następnym zbiorze....mam postawione w ogrodzie ozdobnym, pokazuje ile ma dopisać, ale nie dodaje do całej sumy.

8. SMOD_Atena

Jeśli po zaktualizowaniu bonusu dla tego itemu nie usuwałaś go jeszcze i nie wystawiałaś ponownie to zrób to przy najbliższym zbiorze, a jeśli przy ponownym wystawieniu i zbiorze SG nie będą dopisane to skontaktuj się proszę z PT.

A skoro już nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.