Dotyczy wtyczki flash

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amatorka01, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amatorka01

amatorka01 Czeladnik forum

Po aktualizacji Google Chrome, przy logowaniu na farmeramę muszę ręcznie uruchamiać wtyczkę. Przeinstalowanie Flash nic nie pomogło. Jak ustawić w Chrome ?

2. barabek

barabek Okazjonalny autor

Ja też mam to samo, pokazuje się komunikat:
    farmerama prosi o pozwolenie na: uruchomienie Flashe.

Może ktoś podpowie jak to ustawić w Google Chrome.

3. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

mam to samo prosimy o pomoc

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mam takich problemów z Chrome, ale wpisałam w wyszukiwarce Wasz problem i wyświetliło się to:

Google Chrome posiada własną wtyczkę Flasha, którą jednak możemy łatwo aktywować lub dezaktywować. W tym celu w pasku adresowym wpisujemy poniższą frazę, potwierdzając ją przyciskiem Enter:
    chrome://settings/content
    Pojawią się nowe ustawienia treści w Chrome. Znajdź na liście pozycję "Flash" i kliknij w nią, aby wyświetlić jej szczegółowe opcje.

Sprawdźcie proszę jak u Was jest w Ustawieniach tej wtyczki.

5. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

zresetowałam kompa i weszłam na farmę normalnie

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zosia1953 to super.

A jak jest u pozostałych Graczy, wszystko już w porządku czy macie jeszcze jakieś pytania?

wenus-25 lubi to.
  7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Na działanie Chrome i politykę Google dotyczącą Flash nie mamy wpływu. Jeżeli komuś ciągle się wyświetla prośba o zgodę na uruchomienie Flash, może ręcznie wytłumaczyć przeglądarce, żeby domyślnie uruchamiała Flash na stronie gry, klikając jak na poniższym screenie:

Ustawienia, które pokazała Atena, dotyczą całej przeglądarki (wszystkich stron). Te, które pokazałem ja, dotyczą tylko jednej strony.

zagma lubi to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.