Dotychczasowe ulepszenia fabryki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miwi45, 21 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry,
    proszę mi powiedzieć, ile ulepszeń , wliczając trwające eventy, można było zdobyć do tej pory i jaki poziom fabryki powinnam mieć, gdybym wszystkie ulepszenia zdobyła.
    Pogubiłam się kompletnie, wiem, że jak lampy słabo leciały, to coś mnie ominęło.
    I gdyby teraz trafiła się jakaś wyprzedaż, to nie wiem, ile dokupić, żeby pewnego pięknego dnia cieszyć się z kompletnej fabryki :)
    Z góry dziękuję .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

O ile mi nic nie umknęło to z eventów+fabryki w prezencie do tej pory (z eventem Wielkie łowy włącznie) było 39 ulepszeń a item ulepszony 39 razy to Wielka fabryka 10.

Poniżej z moich notatek:

2 - Upiorna podróż w czasie,
    2 - Farmeramskie noce,
    4 - Tajemnice ziół,
    2 - Karnawał Kima,
    2 Fabryki w prezencie,
    3 - Gra starego marynarza,
    1 - Świat dzikich zwierząt,
    3 - Bawarskie święto,
    2 - Projekt paprociowy,
    2 - Rekompensata,
    4 - Wypieki z otchłani,
    2 - Sękata wierzba,
    3 - Tajemniczy labirynt,
    1 - Cyrkowe bogactwo,
    1 - Cyrkowe bogactwo tiki,
    5 - Wielkie łowy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

miwi45 lubi to.
  3. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję Ci ślicznie, Ateno. Jesteś niezastąpiona, jak zwykle. To wszystko, można kłódkę zakładać :)

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę i polecam się na przyszłość :) A skoro to wszystko to kłódeczka.

miwi45 lubi to.
  5. SMOD_Atena

A jednak się pomyliłam w tych obliczeniach i 2 ulepszenia gdzieś mi uciekły :oops:

Prawidłowo powinno być:

4 - Bawarskie święto i 1 - Legenda wikingów czyli o 2 więcej, co daje w sumie 41 i item Nowoczesna fabryka 2.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd.

miwi45 i hlnrys lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.