dot. spisu wszystkich ewentów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bajka, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witam:)

Może ktoś podpowie gdzie obecnie mogę znaleźć wykaz i opis wszystkich ewentów?
    Konkretnie szukam opisu do ewentu gdzie były do zdobycia szopy.

2. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

3. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witaj Mod_Orko:)
    Ja zgarnęłam wszystkie nagrody jakie były do zdobycia. Ale okazało się w tej chwili, że zniknęła mi 1 podstawa do szopów.
    Pomarańczową zagrodę mam postawioną a że robię misję stałą"Wilk z sąsiedztwa" dodatkowo chciałam postawić żółtą zagrodę.
    Korespondencje będę musiała prowadzić z PT.
    Podajesz mi linka do ewentów ale zeszukałam się na nowym forum gdzie takowy jest i nie znalazłam. Na starym forum istniał.
    Możesz mi powiedzieć gdzie szukać przyszłościowo taki wykaz w jakim dziale.Nie wiem czy mnie zrozumiałaś o co mi chodzi?
    Mod_Orko - znalazłam. Tylko przy otwieraniu forum nie zawsze wszystko się pokazuje - nie wiem czym to jest spowodowane - nie było tej historii ewentów.

Pozdrawiam:)

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2014
  4. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Jeżeli zrobiłaś cały event : Zasypało na biało
    to powinnaś mieć dwie podstawowe zagrody, ale zwróć uwagę, że druga podstawowa zagroda była do zdobycia w ostatnim 7 zadaniu, więc czy na pewno zrobiłaś cały ten event.?
    Jeżeli nie jesteś pewna to napisz do PT, tam zostanie to sprawdzone.:)
    A jeśli chodzi o spis eventów, to na stronie głównej forum kliknij na:
    i otworzy ci się:
    i tutaj jest cała historia eventów i faq do tych obecnych :)

Edit.
    Fajnie, że znalazłaś :)
    Ta historia eventów i u mnie czasami tak długo się ładuje..... ale ważne, że wiesz już gdzie szukać :)

Jakieś pytania jeszcze masz?

5. Bajka

Bajka Zaawansowany

Tak zrobiłam -robię wszystkie ewenty. I miałam ją na 200% - miałam ja nawet wcześniej postawioną ale, że są też inne priorytety więc usunęłam obydwie z pól. I teraz w związku że jest ta nowa misja postawiłam pomarańczową i dzisiaj chciałam postawić tą żółtą - okazuje że jej nie ma.

6. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Rozumiem :)
    Napisz, więc do PT proszę .... bo tutaj na forum ja nic Ci nie mogę pomóc w poszukiwaniu zaginionej zagrody.
    I życzę, aby się znalazła:)
    Masz jeszcze jakieś pytania?

7. Bajka

Bajka Zaawansowany

Wiem, wiem że tu pomocy takowej nie uzyskam. Chodziło mi tylko o historię ewentów :)
    Temat można zamknąć.
    Pozdrawiam:)

8. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Pozdrawiam i ja cieplutko:)
    I temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.