Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja mam wszystko oprócz ziemniaków i kukurydzy. A później będę siać na zarobek. Zobaczę jak długo drzewka będą stać na mojej farmie.

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja narazie mam same drzewka:D

Anetta41 lubi to.
  3. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

ja dzis weszlam na farme, patrze a tam ugory.. wchodze na forum i szok, dzis event, sp brak, szybko misje zrobic zeby starczyło na evencik. zwieraczki juz w oazie... a nich sie rozmanażają hihihiih, może bedzie wreszcie złota kura:p.. zasiana cebula, po cebuli bedą drzewka.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

bari06 i 0olimpia0 lubią to.
  4. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Czy jeśli teraz wrzucę zwierzaki do domku rozkoszy i zbiorę po 18 to zbiór będzie się zaliczał do Baby Boom, czy hodowla musi się rozpocząć po 18?

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

będzie się zaliczał do BB ja właśnie wsadziłam zwierzaki zbiorę je podczas trwania BB tylko pozostanie gałązki zbierać reszta czeka w stodole miłego dzionka życzę Wszystkim

toDzasta i zonaania2122 lubią to.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

drzewka dojrzewają,
    zwierzaczki się kolorują w oazach

czekam na 18 xD

i znowu potem będzie tydzień nudów :p

bari06 i toDzasta lubią to.
  7. niki1990

niki1990 Komandor forum

a ja zrobię baby boom i zaczynam tydzień urlopu od eventów. czas w końcu dosiać normalne roślinki na farmie

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie drzewa stoją i czekają na 14.00 :) co prawda wyjazd mi sie kolo 12 chyba szykuje a na 15.15 mam wizyte u dentysty to pewnie zaczne pozniej niz o 14 ;/ no trudno :p do oaz narazie nie wstawialam bo jesli beda gotowe przed 18 to będą kusily do zebrania :p

Plackowo lubi to.
  9. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Weszłam właśnie na farmę, zapominając o evencie i zebrałam drzewka :cry: oj głupia ja :p

bari06, zonaania2122 oraz gadek lubią to.
  10. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

hej, co to jest górski jałowiec?

xBabciaEwa lubi to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Drzewo na farmie

bari06 lubi to.
  12. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

nie martw się, jeden dzień w tę czy w tę to nie strata. Zwierzątka możesz pohodować, a reszta sama się zrobi.

zonaania2122 lubi to.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

drzewko z tajemniczch sadzonek

Ha, nigdzie dzisiaj nie jade-oprocz dentysty i kolezanki :p wiec zbiore o 14 drzewka :D

14. kasia750

kasia750 Hrabia forum

mnie zastanawia :oops:tylko jaka bedzie ilosc wypadajek:p na start biorac pod uwage stoja prawie tylko drzewka u mniexDxDxDxDprosze pamietac co by sprawdzic czy napewno o 14 zacznie sie event bo wtopa bedzie kolejna.....:p;););)xD

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2016
    gadek, PaulinkaG1904 oraz Megan lubią to.
  15. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Wtopy nie ma:) event zaczął się normalnie

16. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Właśnie chciałem się zapytać:)

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Poszły konie po betonie , czy inne pieluszki :

Jak już wspominałem wcześniej problemów z wypadajką na 144h nie będzie żadnych.

Bry w podskokach.

18. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Zaczal sie normalnie, zle wypadajki nie leca najlepiej. z Okolo 100-150 drzewek mam 26 galazek, rewelacji nie ma, trzeba dostawiac pilnie drzew.

19. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie na początek jakieś 40 sztuk - ale też drzewek nie mam jakoś porażająco dużo, pół polanki na wyspie i jedną z kawałkiem na farmie. Będzie dobrze :)
    Nie wytrzymałam i uwolniłam z hodowli jedno kurczątko. Reszta czeka na BB xD
    Aaa, i jeszcze jedno - czy "tort pieluszkowy" nie wydaje się Wam nieco ryzykownym produktem? :p

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gałęzie zebrane.Czekam na 18-tą.

toDzasta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.