Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jak zrobisz cały ewent to odzyskasz super paszę :):):)

xBabciaEwa i Anetta41 lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Owszem, z dowolnych wsadów.
    Już kiedyś tak było.

Eventu oczywiście nie robię... te itemy to takie sobie, a reszta mnie nie interesi.
    Strasznie banalny ten event.
    Poproszę wreszcie jakieś solidniejsze wyzwanie 8)

3. Karen139

Karen139 Baron forum

No......Panie V........wybalansowałes mnie na cacy.-.-
    To ja wczoraj pół dnia na piechotę zagrody wystawiałam.............a Ty mi taki numer wycinasz8)
    Pomyślę, czy robić ten ewent, generalnie szału nie ma................... tylko jałowiec jest w stanie mnie do tego przekonać, bo mam całą jedną sztukę na polu.-.-

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Fajny event, wystarczy 86 SP i koniec:) i ciekawe nagrody (kupon i jałowiec), a tak naprawdę na ten event wyda się 6 SP, bo 80 SP jest do wygrania:)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2016
  5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Również bardzo dziękuję est-orce za tabelkę. Event robię jak zwykle.
    Mam 49 szt SP xD

Jałowców mam 4 szt.

6. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Posiałam na cały dzień orzechy ale cóż event to event ma swoje prawa, wsiadłam na traktor, zaorałamxD i posadziłam drzewa :p
    Teraz czekam na event i mojego jałowca :)

7. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Hmm zrobię pewnie jak każdy, w czasie którego zaglądam na farmę. Ale... wnioskuje do BP, żeby przy okazji klonowania najniższych owiec: wypadły mi ze dwie złote. Wzięłam się za skończenie misji hodowlanej z nimi i tylu mi brakuje... więc czekam. A co.

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Robię dla jałowca , mam całe 0 szt tego drzewka :) a przy okazji pewnie zrobię całość..nawet dobrze że event lajtowy , bez siania i można przy okazji zarobić..;)
    powodzenia ..

est-orka wielkie dzięki za tabelkę :)

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Hmmmm nie głupie zeby posadzic wszedzie drzewa xD szczegolnie ze mi to pomoze w szybszym uzbieraniu wypadajek a przed wyjazdem bede sie bala ze nie zdaze :D takze dzis wystawiam drzewka :)

Patrząc po niektorych wypowiedziach to jak event trudny-to nie robią, jak łatwy-tez nie robią xD i weź tu dogodź xD

ja jak kazdy robie :)

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Te 10 SP ..... to dokładnie tyle ile musimy zużyć, aby dostać w nagrodę pierwsze 10 szt super paszy.

W ogólnym rozliczeniu to tak wychodzi:
    do wyklonowania wszystkich zwierzaczków potrzebujemy 43 x 2 SP = 86 super paszy, a w nagrodę razem dostajemy 80 super paszy

Ale należy pamiętać, że aby dostać się do pierwszej nagrody z SP potrzebujemy na start własnej super paszy w ilości 10 szt. ...bo:
    Zadanie 1 - srebrne: 125 pszenicy +1 kurczątko = 2 super pasze
    Zadanie 2 - srebrne: 100 marchew + 1 koźlątko = 2 super pasze
    Zadanie 3 - srebrne : 120 owies + 1 kaczątko = 2 super pasze
    Zadanie 3 - złote : 260 owies + 2 kaczątka = 4 super pasze ..... w nagrodę otrzymujemy 10 SP ....
    ..... 2 + 2 + 2 + 2 + 4 = 10 czyli musieliśmy mieć swojej 10 SP

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja robię tylko te trudne, graniczące z mission impossible*.
    Te łatwe są nieciekawe... a poza tym takie nagrody nie są mi potrzebne.
    Zamawiam skrajnie trudny event z petardami wśród nagród.
    Tylko coś takiego może mnie zmusić do siania i innych farmerskich czynności xD

*poza tym, że jest to tytuł filmu, ten zwrocik dosłownie oznacza "misja niemożliwa (do wykonania)" 8)

12. ross2

ross2 Komandor forum

Witam :D
    Oreczko dziekuje za wyliczenia ,Ty jak zawsze jestes niezawodna :inlove:
    Evencik robie jak zawsze a ten wydaje sie byc o wiele mniej pracochlonny od Sprzatania :D
    Nie bede czekala na bb tylko od razu jutro ruszam z zadaniami bo Swieta i tylko galazki mnie bede wstrzymywaly ale mysle ze to nie bedzie problemem ;)
    Zycze kazdemu szybkiego uporania sie z evencikiem :inlove:

13. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Droga i niezastąpiona est-oko ja doskonale rozumiem i cenię Twoje wyliczenia ja pisałem ile muszę mieć SP żeby zdobyć tylko jałowiec i zrobić tylko srebrne zadania do 5 włącznie i całe 6, pozdrawiam.

14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

86 SP jest potrzebne a wygrasz 80 SP, zatem potrzeba tylko 6 SP:)

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2016
    xBabciaEwa, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  15. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Przyznam się, że ja odpowiadałam Tobie tylko na to pytanie jakie zadałeś w cytowanym przeze mnie Twoim poście :)

A jeżeli chodzi o pytanie ile SP potrzeba, aby zdobyć jałowiec robiąc tylko srebrne + całe 6 to:
    1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 7 = 12 zwierzątek czyli 12 oaz = 12 x 2 = 24 SP

....ale korzystniej jest zrobić tak:
    zadanie 1 i 2 tylko srebrne + zad.3 całe bo w nim w nagrodę masz 35 szt super paszy
    i do zrobienia tego potrzebujesz swojej SP tylko 10 szt.
    Pozostałe zadanie na dojście do jałowca zrobisz z SP z nagród.

16. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dziękuję za podpowiedź, Brawo :)

17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ewent zrobię, bo robię większość. Farmy nie muszę demolować, spieszyć z wypadajkami też się nie muszę - 6 dni na ewent to 37 dziennie. Moje baobaby załatwią to w dwa dni, nie licząc XXL w lesie. Tak mimochodem się zrobi, bo rano nastawię oazy bez perfum i o 14 maluszki będą w komplecie. Targ też niewiele się ruszy bo jeszcze dziś i juto farmerzy zdązą wyprodukować towar i nie muszą kupować. No chyba, że komuś się nie che robić demolki. I to byłoby na tyle. Pozdrawiam.

18. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ostatnie BB ogołociło mnie z SP z miernym wynikiem, także nie oczekuję go z niecierpliwością. Cieszy mnie tylko myśl o tempie, w jakim można "machnąć" event, bo jutro wracam do pracy na jeden dzień, a od środy mam urlop i udaję się na zasłużony odpoczynek do hotelu, w którym zamierzam spędzać czas na moczeniu się w basenie, a nie na klonowaniu ;)
    Górski jałowiec już mam, ale kolejny się przyda na GT. Itemy też spożytkuję, bo w Ozdobnym ciągle słaboxD
    Ogólnie rzecz biorąc event "ujdzie w tłoku";)

19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Blazers no i wykrakałeś 8)
    BB jutro od 18.00 do 22.00 xD

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

o proszę, to jutro sobie pokoloruję :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.