Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

No to nie tak strasznie i BB nawet nie potrzebne zbytnio :p myslalam ze kolorowance beda potrzebne a tu zonk :D
    Co do jałowca to bardzo się ciesze bo nie mam zadnego :D
    licze na kilkugodzinne BB bo w piatek wyjezdzam na tydzien i nie bede miala casu w weekend na kolorowanie

2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja tam robie:p, jałowca nie mam:p, kupony na pomocnikow przydadza:music: sie BB tez mogli by dac cosik bym poklonowała do innych misjixDxDxDxDxD

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Robię,bo co innego mam robić :p Jałowiec mam.Z tego,co widzę,to gotowi pomocnicy a nie kupony-po co to?????>:( Drzewa stoją,farma do jutra zamknięta,więc nie ma co robić.xD

4. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

o jak dobrze rośliny eventowej nie ma. Dzięki Panie V. Event wydaje się łatwy i prosty do wykonania. Bez nerw i żadnej spinki, ze się nie zdąży. Powodzenia

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest kupon, jeden na 12 godzin xD:cry: szaleństwo normalnie;):p
    Ja tam farmeruję normalnie, do jutrzejszego wieczora pomyślę, czy to wgl zaczynać:p

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zaczniesz i skończysz,jak zawsze xD

7. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Na cały ewent potrzeba tylko 6 SP. Reszta to farmerski towar ze stodoły.

8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. jak widzę - optymizm, że aż miło. i o to chodzi evencik na luzika a i jałowiec i kuponik się przyda a może przy okazji kolorowanek coś ciekawego wyskoczy. no i nie trzeba mozolnie siać i liczyć ile jeszcze.powodzenia

9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jesteś wielka takie zestawienie się bardzo przyda :) dzięki wielkie

10. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Event mało paszożerny więc robię jak tylko BB będzie i będę akurat w domu... lecę po jałowiec górski w pierwszej kolejności bo do tej pory moją farmę omijał szerokim łukiem...-.--.- Dziwią mnie pomocnicy, nie było kombajnu przy evencie związanym z sianiem tu dali kombajn aktywny od razy przy hodowlanym...o_Oo_Oa pasowało by wystawić teraz drzewa do zbioru raz dziennie więc ten kombajn to psu na budę... ten balans idzie w złą stronę.:(:( dobrze że jest też jakiś kuponik na później :p

11. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

proszę mi wytłumaczyć jak z 6 SP zrobić cały event?

xBabciaEwa, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  12. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Średnio wg mnie. Jedyna wartościowa nagroda to jałowiec (też nie mam). Nie wiem czy dla jednego drzewa chce mi się robić event.
    Zobaczymy jak wypadajki będą lecieć.

xBabciaEwa, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  13. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

To będziesz miała kłopocik bo żeby się dostać do nagród SP potrzeba trochę więcej ;),więc kręć w młynie pełną parą xD

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event jak event,nic nadzwyczajnego,ale oczywiście robię,z przyzwyczajenia i nałogu.Wystawiam zaraz drzewa i spokój z farmą do jutra.Na klonowanie czekam na bb.

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jak nie Ty to kto??????xDxDxDxDxDxDxD

PS świnek mam tylko 200:(:(:(

16. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Proszę nie marudzić :p troszkę towaru ze stodoły , zużycie 6 szt. sp dodatkowo . 5 wejściówek, skrzynki ,jeden kupon, jałowiec , pomocnicy w sumie na 48 h zawsze się zaoszczędzi na kuponach lub na pomocnikach ze spółdzielni. W eventach hodowlanych nagrody zawsze nie powalają na kolana ale nie ma co marudzić nie trzeba robić tego eventu jak ktoś nie chcę. Mało kiedy na cały event potrzeba tylko 6 szt. s.paszy bo reszta jest w misjach chodź wiadomo ,że na początek coś trzeba mieć za nim się zdobędzie z nagród ino się cieszyć :p. Czekam może będzie ekspresowe BB jutro a jak nie to byle do piątku ;)

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja lubię takie eventy, otóż dlatego,że mamy konkretne zwierzaki do kolorowania. Coś może fajnego do misji się trafi w spółdzielni. Bo podczas BB, to koloruję to co mi odpowiada. A tutaj musimy korzystać z podanych zwierzaków,aby mieć te "dzieciątka" jak kaczątka,koźlątka itp.
    Można będzie też zarobić na dodatkowych potrzebnych roślinkach:)

Chcę też est-orce podziękować za tabelkę. Dobrze,że jesteś i nam pomagasz jak możesz i tworzysz niezwykle potrzebne tabelki:)

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babci ewent już się podoba, drzewka stoją, roboty z nimi żadnej , zwierzaki 1 wsad do domków i siup są , na targu wszystko się pięknie sprzedaje, no i czego tu narzekać :) Oreczko dzięki za tabelkę:inlove:

19. ranchonatalii

ranchonatalii Czeladnik forum

Jeśli Ci nie odpowiada to nie rób ,nikt nikogo do robienia ewentu nie zmusza mi się bardzo podoba

xBabciaEwa, Anetta41 oraz Renia1920 lubią to.
  20. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Czy ja dobrze rozumiem, że te maluchy będą się sypały ze 100 % skutecznością z dowolnych miksów zwierzątek hodowlanych? Coś to za dobrze brzmi :music:

xBabciaEwa i Anetta41 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.