Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

GRATULUJĘ!!!
    Drzewka zdjęłam po evencie - wieczny brak roślin w stodole się kłania... (nie wiem jak to jest, że niektórzy na targu mogą wystawić 20 ofert po 9999 szt. a ja nie nadążam z nasadzeniami - może dlatego, że sadzę na zwykłych polach ;) )
    Po raz pierwszy rzecz finalna zrobiona we młynie daje więcej PD niż składniki - zatrudnili kogoś, kto potrafi liczyć?

2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Każdy ma swoją strategię robienia ewentu. Dla mnie ten był prosty bo i tak wszędzie królują drzewa w tym 128 baobabów różnej maści. Jak na razie to moje ulubione ustawienie. Przy siewie ewentówki demolka farmy, wysianie szybko tyle ile trzeba i powrót do pierwotnego stanu. W razie potrzeby wstawiam zwierzaki, choć mam w tym zakresie inną strategię. Jak tanie to kupuję, a podczas ewentu z nimi sprzedam z solidnym zyskiem i w ten sposób unikam siana roślinek, choć przyznaję czasem to robię, ale rzadko. Ustawia bob najczęściej uruchamiany z kuponu więc chwila moment i po sprawie. A w temacie 16 tortów, trzy pieluchy i dwie wiskozy ponad potrzeby ewentowe. Jeszcze gdzieniegdzie leży niesprzątnięta gałąź.

Frytka2012 i eliza9070 lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty z prośbami nic nie wnoszące do tematu usunęłam i zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam,
    20 ofert moga wystawic gracze , ktorzy maja "Premium",
    Pozdrawiam;)

5. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

witam:D
    miałam nadzieję na jałowca,ale zabrakło 2 gałązki:cry:
    dzięki za gałązki:inlove:
    jałowiec już jest mój:D

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2016
  6. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Oj, technicznie wiem (nie wiem, czy Twoja odpowiedź to była ironia?)... ale nawet 10 ofert po 10 tysięcy (tej 1 szt. nie liczę) - to jednak mnóstwo siania, nieprawdaż...
    Event zaliczam do udanych - mimo, że nie dawał pnącza a itemy do paska....

7. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

gałązki wypadają z drzewek

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Event dawno ukończony ale wciąż zarabiam na produktach do niego:D Drzewa dziś częściowo zdjęłam bo już gałęzie z nich nie polecą, a mam +1 z pnącza na warzywa więc czas uzupełnić zapasy:music:Na koniec zostały mi 2 pieluchy 2 wiskozy i 6 tortów z pieluch. Stan gałęzi 08):) ogólnie jestem zadowolona choć klonowanie bez niespodzianek było:eek: No chyba że cofki:wuerg:;):pAle właśnie przekroczyłam 30 mln:inlove:

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Stan na dzień dzisiejszy: 11 tortów, 4 pieluszki, 2 wiskozy, 0 gałązek.
    Ze sprzedaży kukurydzy, selera, ziemniaków i truskawek około 5 mln sianogroszy.
    W produkcji "miłosnej" cudów nie było, ale coś tam ponad normę wpadło.
    Event uważam za udany, chociaż trochę przydługi, ale bez spinki, na luzie. :)

10. maja027

maja027 Stały bywalec

witam, brakuje mi dwóch gałązek do ukończenia tortu, proszę o pomoc

dziękuję bardzo za gałązki :)
    udało mi się zrobić tort :)

11. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ostateczne podsumowanie na plusie:D:D:D-10 tortów;);) ,8 pieluch;);),135 wiskozy;)85gałezi:wuerg:xDxDxDxD,

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

O evencie już dawno zapomniałam,dziwi mnie jednak,że u mnie już zegara eventowego nie ma a jeszcze czas eventu się nie skończył.

xBabciaEwa lubi to.
  13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry.
    Mi się nie chciało mielić gałęzi, wiec jest to co jest.

Dobrego dnia .

eliza9070 lubi to.
  14. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Ja mieliłam gałęzie i mam tylko 10 tortów i 10 pieluszek i została mi 1 gałązka. Nie chce mi się liczyć ile tych gałęzi wypadło. jednak słabo leciały:sleepy:

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rafaello12 Twój post, który niczego do tematu eventu nie wnosił, usunęłam.

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ewent zakończyłam 3-4 dni temu, drzewek nie zebrałam i w tym czasie wyprodukowałam 12 tortów i 10 pieluch czyli wypadło mi tylko 1068 gałęzi. Stwierdzam, że to mało, 2 duże łąki w drzewach, leśna w baobabach a 2 pozostałe na 1/2 powierzchni. To jednak bardzo mało wypadajek:(:(:(.

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony, dziękujemy za Wasze opinie i wątek tradycyjnie zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.