Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Gratuluję skończenia eventu.
    Ale tak na chłopski rozum, to nie ma zaznaczenia czy masz zwykłe drzewa i zbierasz 1 raz dziennie co daje Ci 43 gałęzie. XXL-ki zbierasz 2 razy dziennie i wtedy masz np. 27x2 co daje 54 gałęzie.

A jeżeli chodzi o ogłoszenia o wypadajki, to każdy ma swoich sąsiadów i musi o nich dbać tak jak oni o niego dbają.

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Witam w pochmurną ale pracowitą sobotę !
    A ja coś mam pecha w tym evencie :( udało mi się od początku zrobić tylko 20 pieluch ...
    a posiadam 200 drzew i to różnych zwykłych i z ulepszeniami ...

Gratki dla osób którym się udało zebrać te gałązki i powodzenia dla reszty którzy dalej walczą .

3. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Większość z nas reorganizuje swoje farmy na czas eventów. Specjalnie policzyłam - mam wystawione 200 drzewek 12 godzinnych i 250 bez ulepszeń, do tego dwa baobaby (bo tyle mam)...
    Gdy wypadajki lecą z zagród - zdejmuję drzewka, wystawiam zagrody (cała Bahama i trochę na farmie), gdy potrzebne są pola - wystawiam pola, gdy dużo zielska jednorazowego (eventowego) - poletka 1x1 z CMJ (a wiedz, że to jest wielkie poświęcenie, bo nie mam kombajnu).

Każdy kalkuluje, jak umie (z wielką i nieocenioną pomocą forum), co się najbardziej opłaca...
    Głowa do góry - dasz radę :)

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    U mnie podczas tego eventu posadzone było +-500 drzewek i dlatego już go dawno ukończyłam.
    Powodzenia życzę.

5. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Zawsze czytaj poradnik eventowy. To jest kopalnia wiedzy. Dowiesz się cco jest potrzebne i skąd się biorą wypadajki;)

Frytka2012 i SMOD_Atena lubią to.
  6. guska74

guska74 Czeladnik forum

Ten event skonczyłam,chociaz gałęzie wypadały różnie.Pozdrawiam tych którzy jeszcze walczą.:D

7. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Jakie są wasze obserwacje czy więcej gałęzi wylatywało z iglastych czy owocowych?

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja sobie robię dodatkowe torty,mam już 4,piąty się robi:D
    i będzie jeszcze kilka:D

9. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Gratulacje dla tych, co ukończyli już event. Ja niestety jeszcze walczę - brakują 3 gałęzie :sleepy:. Miałam nadzieję dzisiaj skończyć ale nici z tego -.-

10. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Witam wszystkich farmerowiczów, u mnie evencik prawie skończony. Mam gotowe pieluchy ale oddam je dopiero na koniec eventu żeby zyskać kombajn.
    Powodzonka dla wszystkich.

11. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Ja też tak kiedyś myślałam ale już się nauczyłam, że jak chcę kończyć eventy to demolka farmy jest konieczna. Jak mam pięknie rozmieszczone zagrody na farmie, to sobie drukuję każdy widok i nie mam problemu z kolejnym porządkiem. Drzewek nigdy nie zdejmuję a roślinki eventowe najczęściej zbieram ręcznie z małych polek. Ale tak jak powiedziałam na początku, bez demolki nie ma najmniejszych szans na kończenie eventów.
    I ja skończyłam. Ściągam nadmiar drzewek i farma wraca do siebie na kilka dni bo za chwilę znów będziemy działać :D

Anhedrea i eliza9070 lubią to.
  12. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

hej
    wczoraj wieczorem skończyłam event... wystarczyły mi moje drzewa (+-160), które stale rosną na farmie (nie ruszam ich nawet podczas innych eventów) + pomoc sąsiadów + 2 drzewa magiczne... wpadło tez kilka mln sg za kukurydzę, słonecznik itd. czyli event udany...
    teraz, korzystając ze 'zdobycznego' kombajnu, uzupełniam braki w stodole.

13. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no nie wiem czy przeżyje po porannych zbiorach w stodole 998 wypadajek na plusie ......:cry::cry::cry::cry::cry:xDxDxDxDxDxD

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to produkuj torciki,są najbardziej opłacalne:D

GoskaK lubi to.
  15. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Gałązki splecione, pieluszki skręcone, torcik zjedzony, evencik skończony i.......czego tu jeszcze chcieć:D

Frytka2012, KrysQ oraz aleksandra lubią to.
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kurcze,,jak udało Ci się zjeść,,:):);)

oset53 lubi to.
  17. tola666

Koza go zjadła bo nie ma kapusty, teraz ma brzusior wielki i tłusty. Zarłok ogromny z tej mojej kozy, zje też gałązki lecz tylko z brzozy;)

KrysQ, SMOD_Atena oraz eliza9070 lubią to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event już dawno skończony, ale ponieważ nadal drzewa królują na farmie i dają sporo PD, to xD

:D:D:D:D

19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ale super, dech zapiera,,,gratuluję,,

Anhedrea lubi to.
  20. tola666

Gałązki zebrałam, chruścik wygrabiłam i cztery miliony jeszcze zarobiłam xD

Frytka2012 i KrysQ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.