Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Gałązki wypadają tylko z drzew.

2. countyside

countyside Młodszy ekspert

A rzeczywiscie o_O nie doczytałam dokładnie :p. Dzięki Dybilas4 :)

Dybilas4 lubi to.
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

-gonska- Twój post usunęłam, ponieważ nie jest związany z wątkiem. O trwających mini-eventach możesz porozmawiać w tym temacie: >>klik<<

Edit:
    Twój kolejny post również usunęłam jako offtop. Proszę także o zachowanie bardziej kulturalnego tonu wypowiedzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 marca 2016
  4. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Wszystko przygotowane! Pieluchy wydziergane i tort zrobiony :) Teraz czekam na BB (pewnie będzie w weekend) aby zebrać zwierzaki z oazy :)

Frytka2012 i MOD_Cookie* lubią to.
  5. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

event skończony a jak miło zarobić100 tys co 2 godziny na ziemniakach:music:

Frytka2012 lubi to.
  6. kobieta2015

kobieta2015 Czeladnik forum

Czytam i czytam o tych gałęziach co to lecą w ilościach ogromnych i oczom nie mogę uwierzyć. dziś rano z całej farmy i mnóstwa drzew uzbierało się aż 8. Jak mam skończyć ten "nudny i łatwy" ewent? Ma 7 sąsiadów, którzy wysyłają na wymianę a gałęzi brak, bo po prostu nie lecą.

7. *Dona*

*Dona* Forumowy żółtodziób

Witam,

Przepraszam za moje może głupie pytanie ale ... nie jestem tu nowa a za choinkę nie wiem po co mi wypadają gałęzie ?? Gdzie mogę ich użyć ? Z góry dziękuję za pomoc ...

8. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Aktualnie mamy wydarzenie na farmie(event) związany z hodowlą zwierząt i do niego potrzebne są gałązki. a konkretnie w młynie można wyprodukowac z nich wiskozę. Nawet jak nie możesz brac udziału w evencie to po jego zakończeniu gałązki zostaną wymienione na SG i PD (sianogrosze i punkty doświadczenia) Pozdrawiam

Nutka i Frytka2012 lubią to.
  9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Mamy event "dostawa specjalna". Szczegóły TUTAJ.

Nutka i Anetta41 lubią to.
  10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

11. *Dona*

*Dona* Forumowy żółtodziób

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, już czytam o co chodzi :) Miłego dnia ! Pozdrawiam

eliza9070 lubi to.
  12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

witam:):)po porannych zbiorach wypadajek na plusie 586;) rekord pobity:p:p,a swoja droga to u mnie najlepiej wypadaja ze zwykłych drzewxDxDxD

toDzasta i Dybilas4 lubią to.
  13. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Witam was z rana :) Ostatnie wiskozy kręcą się w młynie zaraz ukręcę brakujące 4 pieluszki i koniec ewentu ;). Teraz czekam na BB żeby sobie jakieś zwierzątka poklonować ;)

-katie1234-, Frytka2012 oraz eliza9070 lubią to.
  14. niki1990

niki1990 Komandor forum

dobra, skosiłam wszystkie drzewa i postawiłam na nowo bez ulepszeń XXL. Zobaczymy jutro, ile wypadnie gałęzi;):p

Frytka2012 lubi to.
  15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeżeli masz wszystkie inne rośliny do tego eventu, to najlepiej na całej farmie postaw wszystkie drzewa jakie masz.
    Gałęzie lecą tylko z drzew.

Frytka2012 lubi to.
  16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

babydelfi, jak sama zauważyłaś jest to off-top, więc usuwam.

17. niki1990

niki1990 Komandor forum

Wszystko fajne. Tylko pytanie dlaczego lecą w tak małej liczbie?

18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

50 pieluch i 70 wiskozy ponad stan, strasznie dużo forsy zarobię do poniedziałku. :)
    Drzewa rosną na trzech polach, trochę xxl jest, ale nie chciało mi się je likwidować /za dużo roboty/, dziennie wypada około 150 gałęzi. Cały czas rośnie 12 "baobabów" /sn,sz, buty/, które są dokarmiane butami i zośką dla większej ilości pd.
    Kochani, czytajcie i jeszcze raz czytajcie, to co napisane jest dla nas, aby pracowało się nam wygodniej i łatwiej. :)

SMOD_Atena, Dybilas4 oraz Anhedrea lubią to.
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

Że czym ty karmisz te baobaby??? Może tak po polsku?

20. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

u mnie wszystkie zadania oprócz czwartego i pierwszego (tylko piewsza misja) . Mimo nie demolowania farmy galązki lecą. Mało ale w wystarczających ilościach.

Anhedrea i Frytka2012 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.