Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yoozek

Yoozek Naśladowca mistrzów

Jak tam leci? U mnie brakuje... 10 pieluch + tort = 138 wypadajek.. bedzie kiepsko ;/

brydzia175 lubi to.
  2. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

hm.... 12 pieluch + tort, uparły się moje drzewka :)

brydzia175 lubi to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

hm, drzew od groma, to znaczy ile? A z pól, zagród i innych fabryk nie wyleci ani jedna gałązka. A z dobrych rad - ze zwykłych drzew 20 godzinnych lepiej lecą niż z tych z nakładkami XL i XXL. No i czy masz puchary?

brydzia175 lubi to.
  4. KacperPoll

KacperPoll Czeladnik forum

No właśnie. W praktyce event się skończył zanim się rozpoczął. W praktyce wyglądało to tak: po 14tej zbiór owoców -245 szt gałęzi, ustawienie produkcji w młynach i po 18tej, po włączeniu BB zbiór maluchów i koniec.

brydzia175, asia1106 oraz Frytka2012 lubią to.
  5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

363 wypadajki na plusie o_Oo_Ochyba pobije rekordxD -evencie wróc:cry:

brydzia175, toDzasta oraz Frytka2012 lubią to.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trochę to faktycznie dziwne, bo puchary mam podobnie jak Ty.
    Aż policzyłam swoje drzewa no i ja mam ich zdecydowanie więcej, co prawda nie chciało mi się zdejmować nakładek. Walcz, dasz radę, jeszcze sporo czasu, pozdrawiam :)

brydzia175 lubi to.
  7. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Można się załamać normalnie:wuerg:Od kiedy "gałązie" lecą z pól,zagród i fabryk?
    Ps.Najlepiej lecą ze strefy pełni oraz rafy ;)xD:cry:

8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Może to nie w tym miejscu ale mam prośbę do tych którzy piszą bzdury dotyczące ewentów - zanim cokolwiek napiszesz, albo o cokolwiek zapytasz przeczytaj OO. Będzie szybciej i bez zaśmiecania forum.

9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja miałam na poczatek wystawione ok 800szt,po pierwszym zbiorze zdjełam te co dostawiłam,a zostawiłam tylko te co mam na stałe.W pierwszy dzien miałam ponad 180 wypadajek,reszta wyleciała na drugi dzien spokojnie:)
    Jakbym miała tylko 141 wystawionych bujałabym sie dalej :p

10. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

A ile drzew masz wystawionych? (to było retoryczne pytanie) wystaw drzewa na całej farmie i bahama, jak masz aktywną, to do jutro możesz miec wszystko skończone. Ja mam ponad 500 drzew w tym 20 nawozowych i pieluch oraz wypadajek mam ponad stan. Powodzenia.

brydzia175 i Megan lubią to.
  11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Event praktycznie skończony, ostatnie 3 pieluchy kręcą się do zadania z 24h kombajnem:music: jutro sobie odpalę co by trochę skorzystać:) Drzewka miałam w lesie deszczowym i dzikiej łące, wystarczyło;)

12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja, mowie tylko o sobie, bym sie z tym nie zgadzała.Ja kiedys też byłam jak dziecko błądzące we mgle,forum to była dla mnie czarna magia,a eventy rzadko konczyłam bo słabo sobie z nimi radziłam.Mysle ze dzieki naszym odpowiedziom nie jeden skorzystał.A po to jest też to forum,jak ktos przeczyta pare odpowiedzi na swoje pytanie lub swoje wątpliwości,to w koncu załapie.Gdyby nie moja kolezanka która mi w koncu wyjaśniła co i jak, dłużej bym do wszystkiego dochodziła.I o to w tym wszystkim chodzi by przekazywać swoją wiedzę dalej, a nie denerwować sie na to że ktoś źle cosik zrozumial lub nie zdaje sobie sprawy z tego że musi cos zmienic w swojej taktyce.

13. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Event robiłam bez demolki ,bez spiny,teraz wieje nudą,no cóż nadrobię braki w sianiu:pxDxD

brydzia175 lubi to.
  14. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Poradnik był dzień przed eventem, w tym temacie na każdej stronie ktoś narzeka na wypadajki i nie wie, że wypadają tylko z drzew, normalnie ręce opadają, ja nie miałabym cierpliwości ciągle powtarzać to samo:(
    Dwa dni wystarczyło mi na zrobienie eventu, nie spieszać się, nie demolując farmy a mam drzewka w całym lesie, po bokach na baha i na farmie z 80 drzewek, to wszystko....wystarczyło, żeby na spokojnie wszystko wyleciało.

Część graczy nie czyta forum, bo i po co, lepiej ciągle zadawać te same pytania, mam sąsiadkę która również nie czyta forum, nawet nie chce tam zaglądać, na moje słowa, żeby przeczytała poradnik stwierdziła, że jest za dużo czytania i ona tego nie będzie robiłaxD
    Cóż, niektórzy wolą zawracać głowę niż samemu dowiedzieć się, potem narzekają że rośliny i zwierzęta za drogie, itd:)

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

i narzekać że eventów nie kończą, że za trudne, że co to za sprawiedliwość że inni już mają skończone dawno temu, a oni nie... Ech... Ale takie jest życie na farmerskim Forum :D

16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ewent skonczony, ale dalej miele, jak jest co, ewent, hmm, jeden z latwiejszych,
    ale BP chyba kurek przykrecilo, za dobrze nam bylo:), kombajn czeka na koniec, moze nie zapomne, szkoda ze nie dali na to miejsce kuponow, bardziej przydatne, ;)
    Powodzenia tym co walcza jeszcze;)

17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ja nie pisałem o udzielaniu rad, podpowiedzi itp. a jedynie np. o narzekaniach, że w tym ewencie gałęzie nie wypadają z pola goździków, czy zagród. Jeżeli ktoś gra rok czy więcej to wydaje mi się za najbardziej normalne , że zaczyna ewentową przygodę od lektury poradnika. Po drugie, zawsze mamy do dyspozycji sąsiada do którego można napisać sowę a nie zaśmiecać forum tego typu narzekaniami, nawet przeczytanie kilku postów z tego wątku rozwiązałoby problem. A w temacie - prawie 300 gałęzi ponad normę.

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2016
  18. pierr90

pierr90 Hrabia forum

ja tez nie kumam... dzisiaj jest poprawa .. uwaga wypadło mi az 50! xD

brydzia175 lubi to.
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

no, jałowiec już jest. do pełni szczęścia brakuje mi już tylko 6 drzew ale to się skręci na następnym g&t. całe szczęście, że mam sporo zagród do wymiany. tymczasem fabryka produkuje pieluchy dalej...

20. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie już 506 gałęzi zalega w stodole.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.