Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Wszystko do eventu gotowe i czeka w stodole do piątku, aż odeśpię nocną zmianę i zacznę być siewcą pszenicy i innych zbóż pożytkując zasoby eventowego kombajnu. W sobotę odpalam rząd chmur ze strachami i podganiam uprawy warzyw.

Chciałabym podziękować osobom odpowiadającym za tłumaczenia w grze za tą "gałęź" bo dzięki temu to forum odżyło a wątek eventowy znowu chce się czytać...:p niby tylko "ę" zamiast "ą" a ile emocji, dyskusji, dwuznaczności...;);) i co najważniejsze wszystko mieści się w temacie wątku.... Fajnie poczytać coś więcej niż sprawozdania ile owych "gałązi" czy gałęzi komu wypadło, co jeszcze jakoś trawię i sama takie posty piszę ... ale kiedy kolejny raz czytam że z trzech pół goździków czy innego zielska owa "gałęź" niewypadła ani jedna,o_Oo_O dostaje marskości wątroby i nagłego bólu wyrostka.... robaczkowego...;)
    Myślę że od startu eventu słowo "gałęź" zepchnęło z pierwszego miejsca najpopularniejsze słowo na forum od kilku tygodni czyli "balans" pod każdą możliwą postacią.... Oby częściej oby więcej... żeby wszystkim weselej było xD

Życzę miłego wieczoru wszystkim... tłumaczom i obrońcom poprawnej polszczyzny przede wszystkim :p

2. czako1980

czako1980 Stały bywalec

witam . wal na drzewo z tymi pucharami.

( tam działają na wszystkie pola , a nie tylko na te na których stoją ) . pozdrawiam:)

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2016
  3. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Można powiedzieć, że skończyłam... tzn. brakuje mi truskawek - ale dosadzę jutro, pierwsze zadanie skończę może w piątek, a może w sobotę (no nie mam czasu w tym tygodniu, a szkoda, żeby taki fajny kombajn się zmarnował)...
    Za "gałązie" już wszystkim dziękuję, farma wraca do postaci normalnej (czyli zdejmuję jabłonki). Dzięki, że mi przypomnieliście o wygranym jałowcu, bo zapomniałam wystawić :)

Nutka, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  4. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Event mam jakby skończony, a jednak nawet nie zaczęty :pxDxDxD. A wszystko przez kombajn w pierwszym zadaniu >:(. Czy naprawdę w takim evencie bez siania nie można było dać samych kuponów? 8)
    Wszystko potrzebne do eventu, tzn. i dzieciaczki i pieluchy i nawet tort mam już gotowe i tylko wielki problem kiedy odpalić event, żeby nie zmarnować takiego prezentu jak pomocnicy :eek:. Chyba dam sobie na wstrzymanie i odpalę wszystko przed eventem z wodą bo tam będzie zdaje się roślinka do siania, to będę chociaż miała już poustawiane pola :). Żeby tylko o tym nie zapomnieć :p.

5. pierr90

pierr90 Hrabia forum

serio? u mnie z całej farmy leci 20-30 gałęzi a z tych tanich totalnie nic, nawet jak są XXL. ledwo mi coś z klonów leci, po prostu masakra. Na razie zrobilam zadanie z jałowcem i .... stoje w miejscu ...

-katie1234- lubi to.
  6. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

skonczone!!!!! nareszcie mam jalowiec super

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    a mnie siła wyższa nie daje skończyć eventu:D
    mimo,że mam wszystko do eventu to czekałam,bo miałam pomocników z misji na 24 godz.,chciałam przetrzymać eventowych aż tamci się skończą,a dziś kłapouchy podarował mi kolejnych na 12 godz.:inlove::inlove::inlove:

8. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ja odpaliłam pomocników na 8 godzin wczoraj przed 20.00 . Nie było mi szkoda tych niewykorzystanych godzin, bo przecież nie siedziałam do 4 w nocy tylko przed północą lulu, a komp odpoczął ode mnie wcześniej. I tym sposobem mam już jałowiec ,cała SP i inne, a do zrobienia został jedynie tort pieluszkowy i 10 innych pieluchu w tym 3 z 1 zadania, ale to może poczekać , bo właśnie te 40 godzin pomocników zostawiam do odpalenia w niedzielę przed snem / w poniedziałek nic nie zdziałam na Farmie przed końcem eventu /.

9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

teraz pytanie czy masz puchary zdeponowane w drzewie?
    U syna z glownej łąki z tymi niskimi drzewami poleciało 56 wypadajek,z całej farmy oprócz lesnej uzbierał 186 w pierwszy dzien.Wiec jak widac z niskich drzewek tez moze poleciec sporo wypadajek.Ale on kupił drzewka, to inwestycja na ten i podobne eventy.Nie pare sztuk,ale całe łąki drzew:)))

brydzia175, AlfaWilk oraz Nutka lubią to.
  10. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No i pozamiatane. Evencik prosty jak budowa wykałaczki. Bez spiny i totalnej demolki farmy, tylko na głównej same drzewa, reszta stałe drzewka po bokach. Luzik8)

brydzia175 lubi to.
  11. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

A u mnie lipa, gałązie ni jak nie lecą - dopiero 55 nałamałam. Chyba będę musiała powystawiać zwykłe drzewka, bo z ulepszeń na razie kicha :(
    Tak , tak - gałązie :) Piszę i sama się dziwię ...

brydzia175 i Tofikt92 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

XXL mają przeciez krotszy czas wiec z nich teoretycznie mniej powinno byc.....

brydzia175, AlfaWilk oraz zonaania2122 lubią to.
  13. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Zarobiłam sobie dzisiaj na ziemniorach ok. 1,5 mln więc jestem zadowolona :D Ale cena zaczyna spadać więc teraz trzeba nasadzić ziemniorów i truskawek do ewentu ;)

14. pierr90

pierr90 Hrabia forum

'

pewnie że mam :) i to prawie w stopniu maksymalnym...

brydzia175 lubi to.
  15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

i całe pola masz w drzewach??? To ja tez nic nie kumam,bo powinno leciec jak złoto:)

brydzia175 lubi to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Cicho tu jakoś tak, aż się boję. Czyżby .... :( Event skończyłam, 103 godziny do końca zostało, więc .... aż mi się nie chce pisać ... Jedyne emocje to ta nieszczęsna gałęź ... ;)

17. Yoozek

Yoozek Naśladowca mistrzów

Gratulacje osobom które ukończyły event... Z chęcią powymieniam się gałązkami.... Przyjmę również darowizny gałęzi... Pozdrawiam, miłego dnia ; ) słabo leca u mnie te gałążki

brydzia175 lubi to.
  18. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

niestety, u mnie puchary na drzewie i też nie leci :-(

ja mam to samo niestety, ale czasu jest dużo to się pewnie doczekamy bez spinki :)

Posty połączyłam.
    SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 marca 2016
    brydzia175 lubi to.
  19. KacperPoll

KacperPoll Czeladnik forum

wyraźnie było napisane w poradniku:
    Z DRZEW będą wypadały gałęzie, z drzew i tylko drzew

Z drzew na Farmie, Dzikiej Łące, Leśnej Polanie, Bahamaramie i Lesie Deszczowym wypadać będzie gałąź

Posty połączyłam.
    SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 marca 2016
    brydzia175, madziula008 oraz Frytka2012 lubią to.
  20. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

to oczywiste, ludzie wreszcie muszą nauczyć się czytać poradniki, siedzą na forum to i do poradnika można dotrzeć :)

brydzia175, Megan oraz chrumcia91 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.