Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Odpowiem pytaniem na pytanie : a gałęź ?
    Tutaj jest pełna dowolność , to forum dla dzieci i dyslektyków.
    Ale oczywiście punkt dla Ciebie za czujność. [​IMG]
    Dorobiłem sobie 2 pieluchy, bo tamte wyszły.

2. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Dzięki.
    Że nie wspomnę o pomarajczowych tujlipanachxD:p
    Ja jeszcze nic nie oddałem bo "gałązie"cienko lęcą:(

3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Zdarza się i mnie, że popełniam czasem błąd taki czy inny, ale uważam to miejsce za publiczne i staranność w pisaniu postów, choćby minimalna obowiązuje. U mnie pieluchy i tort też wyszły, a młyn zaprzestał ich produkcji.

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2016
    morellaa, Anhedrea oraz blazers lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie skonczone ;)
    gałęzi 30 na plusie juz ;)
    wiekszosc drzwek pochowalam, zostawilam te coz awsze no i dosadzilam jałowca :p
    A no i trafilam dzisiaj +100% do stodoły xD ziemniakow troche sprzedalam, teraz sieje kukurydze ;)
    event skonczony, moge sie pakowac i przygotowywac do wyjazdu :)

5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

normalny marazm wkradł mi sie na farme:sleepy: drzewka stoja-.- ,kurniki-.--.- i króliczarnie-.- tez(anakondy głodne):wuerg:i leca wypadajkixD -ciekawe ile ich uzbieram na koniec;) event błyskawiczny wczoraj zaczety i dzis rano skonczony nuuuuuudno8)8)8)

toDzasta, 0olimpia0 oraz -katie1234- lubią to.
  6. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Event zakończony właściwie. Nie wrzuciłem jeszcze rzeczy do zadania z kombajnem na 24h ale towary już czekają. Poszło łatwo, szybko i przyjemnie.

7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

I Ja ogłaszam koniec eventu :) Było miło i się skończyło :D

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Drzewko jałowca już dzisiaj rano dało pierwsze plony :D gałązek nadal brakuje,ale ze spokojem skończę ten event pewnie najdalej jutro :)

9. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Czy podpowiecie które dzrzewka dokupić w sklepie? Bo kaski trochę mam a drzew mi brakuje. Czy ze wszystkich wypada tak samo? To znaczy domyślam się, że pewnie z tajemniczych ale czy zwykłe też dadzą radę?

xBabciaEwa lubi to.
  10. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

ja mam same klony cukrowe - zostało mi jeszcze do zrobienia ostatnie zadanie z siódmego to z pieluszkowym tortem. Tak więc wypadajki dają radę :) możesz śmiało kupić te klony :)

11. rolnik_matik

Podziękufki :)

12. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Łatwy event ,źle, trudny event ,źle ,średni event, też źle. Czy kiedyś zdarzy się, że, przynajmniej część farmerów będzie zadowolona?,A jeśli chodzi o konkrety,to u mnie w połowie, brakuje gałązek, ale...do końca jeszcze trochę zostało, to mam nadzieję, że będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich narzekających...;)

chrumcia91 i Anhedrea lubią to.
  13. abask

abask Fanatyk forum

O! Nowy event ;)))

PiraSolo, pip008 oraz toDzasta lubią to.
  14. rolnik_matik

Ja jestem zadowolona, nie spinam się, chcę jeszcze tylko kuponik na kombajn. Jałowiec już mam lecz chwilowo czeka na posadzenie bo rozsiewam kukurydzę. Pozostałych roślinek mam po kilknaście tysięcy a akurat kukurydzy ciągle mi brakuje. Za godzinkę zbieram i postawię drzewka, zobaczymy ile do końca misji otrzymam gałązek. A przy okazji mam pytanie - czy puchary z misji w spółdzielni to to samo co z drzewa? Bo zbieram gwiazdki i nie wiem czy warto. Bo mam te ze spółdzielni; jeden na najwyższym poziomie a drugi chyba na przedostatnim. Postawiłam je na głównej działce i tej drugiej, czy lepiej je razem trzymać?

.Robaczek. lubi to.
  15. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

ze zbioru z wszystki pol ossadzonych drzewkami gałezi 212, jutro koniec eventu :p

16. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

MaDzo Twój post usuwam jako niezgodny z regulaminem forum. Przypominam iż w regulaminie są takie punkty:

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

spoko, wystarcza te tanie, orzech,wisnia itd,a na bahama benanowiec,mango,kokos.
    Wypada z nich sporo,nie trza duzych nakładów

rolnik_matik lubi to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Do tortu brakuje jeszcze 7 sztuk "gałązi" ( to wg nowych zasad polszczyzny l. mnoga) i będzie koniec eventu.

19. agnieska

agnieska Ekspert forum

Pieluszkowy tort - trzeba przyznać, że pomysły ma ktoś super :D

piotrwan70 i AlfaWilk lubią to.
  20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zapach tego tortu zapewne jest dość intensywny, zważywszy na zawartość pieluch. :D

agnieska, piotrwan70 oraz polnygryzoń lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.