Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Moja niespodzianka to indyczka tańcząca polkę z miksu 3 zwykłe+1 indyki domowy :p

Anetta41 i Nutka lubią to.
  2. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Indyczek traperski się trafił z czterech zwykłych xD - ale dla równowagi utopiłam w mixie 2 osły Poitou a dostałam dzikiego i jucznego :cry:. Ktoś poradzi jak je mieszać żeby coś z tego było, czy to czysta loteria? Bo jak na razie misje hodowlane są poza moim zasięgiem i kompletnie nie wiem, jak je zrobić.
    Ukręciłam w młynie stertę pieluch i zrobiłam srebrne i złote zadania. Diamentowe (czy jak im tam) czekają na zbiór drzewek, ale to dopiero rano. Ładnie idzie :)

gadek, Anetta41 oraz .Robaczek. lubią to.
  3. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

a z drzewek 7 szt wypadajki.... to napewno zrobie ten event ;(

Asiulek_jo225 lubi to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Gratuluję sąsiadeczko :) , a u mnie też się zdarzył cud z 4 zwykłych kurek wyskoczyła złota kurka :inlove:.
    Po raz pierwszy mnie spotkał w BB taki olbrzymi przeskok :inlove:. Niestety nie mogę przesłać zdjęcia , bo u mnie na laptopie nie działa printscrim.

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Dziękuję :) Ogromne gratulacje z powodu złota :)

Szkoda, że nie ma rzędu pnącza :cry:

bari06 i Anetta41 lubią to.
  6. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

u mnie też ze zwykłych kurek wyskoczyła złota kurka.Taki jaki ja numer przed chwilą odstawiłam to chyba nikt tak nie zrobił.Chciałam wrzucić 4kury pomyliły mi się przyciski i aktywowałam 132 rzędy.Najgorsze jest to że tego nie można zatrzymać,myślałam że zejdę na zawał jak to zobaczyłam.odechciało juz mi się event robić tyle paszy straciłam.

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2016
    bari06, eliza9070 oraz Kloni17 lubią to.
  7. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

U mnie zabrakło kilkanaście wypadajek,klonowanie zakończone,jeszcze tylko ukręcić tort ,i będzie koniec eventu.;);););)myślę że to jedyny event w którym wszyscy miej więcej mają równe szanse,wypadajki do których nie potrzeba kasztanka ani uszlachetnionych roślin.No trochę sp.ale czytając rady Estorki i innych można zrobić z małymi nakładami.Pozdrawiam i trzymam kciuki.

0olimpia0, Nutka oraz .Robaczek. lubią to.
  8. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Sąsiedzi wysyłają mi "GAŁĘŹ" .Zlitujcie się wreszcie twórcy gry nad tym biednym językiem polskim który regularnie kaleczycie aż oczy bolą.

9. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Bła,ha,ha.Na 250 szt.drzew wypadły tylko 17-cie gałązki.To jakieś kpiny czy co?

Krokodylek75 lubi to.
  10. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Właśnie trafiłam na kole z imprezowych wejściówek bonus 100% na żniwa xD Czy działa on też na eventowe wypadajki?

bari06 lubi to.
  11. arek26039170

arek26039170 Ekspert forum

ewent i po ewencie szybko i przyjemnie pzdr

bari06 lubi to.
  12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

poszalałam:DxD i pomixowałamxD kukułki wpadły rózowe krolikixDxD i czerwona strzygalniaxDxDbrawo JA

13. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Oj współczuję ja też nacisnęłam na ten znaczek ale na szczęcie w porę zauważyłam zanim paszę kliknełam

Anetta41 lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

żniwa to nie wypadajki ;)

15. mania1967

mania1967 Czeladnik forum

witam ,a ja mam problem z odbiorem wychodowanych dzieciaczkow w oazie miłości,klikam w gotowe i pojawia się lecący bocian i nic poza tym ,co mam zrobić

16. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Dzięki. A już miałam nadzieję :D

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Niektórzy już skończyli, a ja dopiero zaczynam. Z leśnej, lasu deszczowego i pojedynczych tu i ówdzie wypadło 87 gałęzi. Zwierzaki sklonowane, zacznę oddawać do spółdzielni jutro, żeby wykorzystać kombajn na maksa.

bari06, Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja dopiero zaczęłam event,bo wróciłam z podopiecznym ze szpitala...............
    moje drzewka spisały się super,dostałam 218 gałązek (razem z prezentami),czyli gałązek mam prawie komplet:D:D:D
    już się produkuje 109 szt. wiskozy:D
    dziś przeżyłam szok........................
    podopieczny trafił do szpitala na badanie.................
    karetka zawiozła go i............chyba nikt nie zgadnie w jakim pomieszczeniu umieścili go na wózku na izbie przyjęć......................
    wsadzili go do ubikacji,gdzie podłoga się lepiła od brudu,zaśmiecona,brudna leżanka i nieludzki odór.................
    jak dotarłyśmy do szpital z jego siostrą przeżyłyśmy szok..............
    ja bym nawet psa tam nie zamknęła:mad::eek:
    ale zrobiłam taką awanturę,że usłyszało mnie chyba całe miasto................
    podobno tam umieszczają ludzi pijanych i brudnych..............
    tylko,że podopieczny był czysty,w czystym ubraniu i trzeźwy,fakt,że jest alkoholikiem i ma porozbijaną twarz,a to dlatego,że nie chodzi,a jak siada na łóżku i chce po coś sięgnąć,to leci do przodu na twarz,trzeba by siedzieć przy nim 24 godz. na dobę...............
    takie traktowanie pacjenta jest możliwe tylko w naszej "kochanej" Polsce................

19. 11eveline

11eveline Książę forum

do zakończenia eventu brakuje tylko tortu pieluszkowego. Jakoś szybko poszło i wypadajki leciały jak szalone. :)

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Plan minimum wykonany - jałowiec rośnie.
    Wypadajek trochę brak, ale uzbiera się, czasu sporo :)

bari06, 0olimpia0 oraz .Robaczek. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.