Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Siać trzeba na polach, aby wykorzystać pomocników z 1 zadania :)

2. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

u mnie jak zwykle szaleństwo z wypadajkami, całe 37szt:(

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Robaczek nazbierał 146 gałązek i jest zadowolony.xD Zwierzęta w oazach bara bara aż dachówki lecą wygonie z łóżek o 18:00 ... hmm... może o 18:10 dla pewności czy BB przypadkiem nie miało jakiejś obsuwy :p:p...... Mój plan na ten event jest taki: drzewa stoją do piątku, choć sądząc po dzisiejszej liczbie gałęzi już jutro będę miała komplet wypadajek.o_Oo_O Nocki mam w pracy, potem się trzeba odespać więc w sumie niech ten las sobie stoi, mało z nim roboty raz dziennie zebrać i można po leżakować na dowolnie wybranym boku pod jakoś gruszą czy może magnolią ....:) W piątek planuje zacząć oddawać do zadań, kombajnem z pierwszego zadania karczuje sady stawiam 100 % małych pół i robię zapasy wszystkiego o upierdliwym czasie wzrostu dla ręcznych zbieraczy klikaczy takich jak ja. . -.--.-W sobotę i niedzielę powtórka z rozrywki. Skoro już dali ten kombajn aktywny od razu chcę go w miarę możliwości wykorzystać jak najbardziej efektywnie... po czym na oparach ostatniego kombajnu przywracam farmę do codzienność... w honorowym miejscu stawiam pierwszy górski jałowiec na farmie...:inlove::inlove: i od poniedziałku klik zbierz... klik zasiej... klik podlej......
    Po zmechanizowanym weekendzie na bogato znowu zamieniam się w ubogiego chłopa pańszczyźnianego

5. chris975

chris975 Fanatyk forum

Bry

Gałązek mam 34 ale jakoś się tym nie przejmuje ;) wypadną z LT tudzież z bocznych drzewek. Nie było demolki farmy bo mi się nie chciało. W ogóle to spodziewałem się, że do oddania będą też kolorowe klony coby targ rozruszać...dlatego ten event zrobić się zrobi ale bez żadnych emocji 8)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak jest event,to się go robi ale odnoszę wrażenie,że trochę za"sprawnych umysłowo inaczej"nas w BP mają ;):pxD I trochę racji by było w tym-kto wirtualnie sałatę sieje???o_O:D Mam 30 pieluszek gotowych do założenia maluchom.No i nocka dzisiaj,to ok.2:30 zbiorę drzewa i finito.8)

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Pieluszki gotowe, torcik przygotowany.Brak jedynie maluchów.Drzewka dalej rosną .Luzik.

8. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Wczoraj ustawiałam ręcznie drzewa na farmie, w pewnym momencie coś się zacięło i jak wchodziłam w zakładkę z drzewami to było puste więc pomyślałam że już wszystko ustawiłam ale na sam widok coś ich mało mi było. Po zebraniu dzisiejszych drzew wyleciało mi tylko 34 szt gałązki. Coś mnie tknęło i sprawdziłam pasek jeszcze raz a tam tyyyle jeszcze drzew do wystawienia.
    O ja głupia xD

myszamm i IRENOWO lubią to.
  9. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

gałęzi mam 153, znaczy miałam, bo już do młyna oddałam - drzewka do jutra postoją na polach, bo dziś nie mam ochoty się z nimi bawić i przestawiać. Poza tym, jeszcze jeden zbiór i wypadajek nadwyżka będzie, co oczywiście jest dobrą wiadomością. Zwłaszcza po ostatnim evencie, który zaczęłam trzeciego dnia, czyli z niezłym opóźnieniem, i wypadajki zebrałam wieczorem dzień przed końcem - lekka adrenalina.
    Co do BB, to nie mogłam się powstrzymać i część zwierzaków już zebrałam w oazach - ten bocian tak mnie skusił. Reszta czeka na 18-stą, choć smoczek na domku wisi.

10. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

a ja myślałam....że to tylko ja.......24gałązkiiiiii zebrałam
    sukces niesamowity !!!Pozdro:)

AsiaPelasiax lubi to.
  11. wojteks100

wojteks100 Czeladnik forum

hihi a ja mam 17 gałązek a miałem wszystkie drzewa wysadzone widocznie będę musiał dokupić ze 100 lub 200 i posadzić tylko zkad tyle kasy

AsiaPelasiax i IRENOWO lubią to.
  12. basia_2804

basia_2804 Generał forum

dzień dobry,
    ja mało że nie doczytałam że dzisiaj jest event i zebrałam wszystko rano, to na dodatek nie doczytałam poradnika że wypadajki lecą tylko z drzew, więc mam marne 47 sztuk :p Ale spokojnie się nazbiera.
    A propos eventu i jego opisu: nie żebym się czepiała i wymądrzała, ale takiego słowa jak "gałęź" nie ma w języku polskim, natomiast słowo "gałąź" owszem jest ...;) To chyba do MOD-ów :)

IRENOWO i blazers lubią to.
  13. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

14. malinarp

malinarp Mistrz forum

Witam
    Do zakonczenia evenciku braklo mi 2 pieluszek wiec poczekam do jutra chyba ze o 1 w nocy zechce mi sie zbierac drzewka :D
    Wszystko co lepsze juz mam a zostalo mi do skonczenia 1 zadanie diamentowe i evencik przejdzie do historii :D

myszamm lubi to.
  15. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja mam 3, bo jakoś nie doczytałem że będą wypadać z drzew, więc wszystko schowałem do inwentarza, a mam praktycznie małe pólka:(
    no cóż zaraz wyjmę XXL'e i rano będzie:)

eliza9070 lubi to.
  16. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

witam, czy z jeden hodowli kur wypada małe kurczątko zawsze czy losowo albo będzie albo nie?

17. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Zawsze z hodowli danego zwierzaka wypada małe zwierzątko podczas eventu.

eliza9070 lubi to.
  18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W takich ewentach zawsze wypada małe np. kurczątko

eliza9070 lubi to.
  19. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

Jeeezzzuuu jaka ja jestem mądra, oczywiscie poradnika nie przeczytałam dokładnie bo po co... zamiast drzew postawilam pola i posialam cebule, zbieram a tu ani pol wypadajki.. nic, pisze do pt, ci musieli miec ubaw. no trudno event zrobie jutro...

20. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

czekam na 18 i się nudzę :p

toDzasta i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.