Opinie Dostawa specjalna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

normalnie szok - co prawda wszędzie miałam drzewa, ale nie przypuszczałam, że az tak dobrze będzie leciało :) to chyba na dzień kobiet taki prezent (panowie grający w tę grę też przy okazji skorzystają :p )

2. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

ale naprawdę nie ma na co narzekać;)-u mnie raptem 47 i wcale się nie martwięxD
    toż dopiero początek,czasu masa i nawet gdyby dziennie tyle wypadło to event spokojnie można zrobić:)
    a że mam tak mało to tylko dlatego,iż nie wystawiłam drzewek poza baobabami,które stoja na 1 łące cały czasxDxDxD
    zatem głowa do góry,drzewka na łąki i spokojnie robić evencik;)

3. pierr90

pierr90 Hrabia forum

zebralam teraz Bazylię. Uwaga wyleciało zero... :eek:

chyba mam mało kobiecy nick hahah :D

godia17 i Renia1920 lubią to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) u mnie wyleciało 120 gałęzi i już je przerabiam w młynie na wiskozę xD.

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Kiedyś myślałam o urlopie ... i znów był event xD A na serio przewiduję na sierpień :)

Wypadajki lecą tylko z drzew :)

6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Leci tylko z drzew to ciężko żeby ci z Bazylii leciało :)

7. pierr90

pierr90 Hrabia forum

haha to ja jak zwykle w temacie .... ;D dzięki dziewczyny :D

0olimpia0, Renia1920 oraz czarsa lubią to.
  8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry.:)
    Drzewka zebrane , 162 gałązki wyleciały , jutro będzie po ewencie . Miłego dnia wszystkim życzę , samych dużych przeskoków
    i całych stosów gałązek :)

9. pip008

pip008 Okazjonalny autor

Gratuluję gałązkowych wyników, ja mam ponad 3 farmy tylko w drzewkach i wypadło mi 61 gałązek, niezbyt dużo. Powoli, powoli gałązek się dozbiera:)

10. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

U mnie galezie w liczbie 172 sztuk. Bardzo dobry wynik. Ide produkowac wiskoze. Event do wykonania w maks 2 dni. Troche szkoda, ze taki latwy, po zwiastunach w zgaduli liczylam na cos odrobine trudniejszego. Powodzenia z wypadajkami.

11. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Połowa eventu za mną. Wypadło 127 gałęzi, zwierzaki baraszkują :p w łóżeczkach w oazie 8) , czekają na 18, na BB. Coś za łatwy ten event, tak samo zresztą jak kilka ostatnich. o_O

12. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Wypadajki lecą z drzew.

Renia1920 i godia17 lubią to.
  13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

hihihihi, u mnie 165 a jeszcze za 2 godz zbior reszty drzew.A nie zdejmowałam nigdzie zagrod,bo wiedziałam ze powinno byc dobrze:)))))

14. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

mnie wyleciały 42 sztuki -.-

Renia1920 i czarsa lubią to.
  15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jeżeli komuś się spieszy, to mielenie można zakończyć za 1 FL.

16. czarsa

czarsa Baron forum

Witam wszystkich i przy okazji pochwalę się...:))) u mnie jak zwykle ...czyli wypadajki jak krew z nosa....40 sztuk gałązek !!!!!! hip hip huraaa...:))))

fasolka46 i Renia1920 lubią to.
  17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Norma dzienna wg potrzeb ewentowych to 37 szt. Nie musisz się spinać.

Renia1920 i blazers lubią to.
  18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Zbiór z około 800 drzew - 179 wypadajek. Najmniej wypadło z drzewek xxl. Jutro będą wszystkie.
    Młyny pracują pełną parą, a miłosne gniazda czekają na godz. 18, zawsze coś tam kapnie więcej :)
    Do roboty, do roboty.....

Renia1920 i gadek lubią to.
  19. gadek

gadek Fanatyk forum

Teraz czekam na 18-tą[​IMG]

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zwierzynka w oazach,to o 18-tej będą młode do wybrania.Jutro reszta gałęzi na pieluszki ( :D ) wypadnie i co ja do końca eventu bedę robiła? o_O

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.