dostałem samochód bez kluczyków...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika poll17, 14 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poll17

poll17 Forumowy żółtodziób

Podczas wykonywania eventu "Asy przestworzy" otrzymałem pomarańczową zagrodę dla kretów. Sprawdziłem czy rozdzieliła się na podstawę i ulepszenie ale ponieważ tak się nie stało próbowałem ją osadzić na łące jednak bezskutecznie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrodą za wykonanie zadania było tylko pomarańczowe ulepszenie, podstawę można zdobyć z zagadkowych zagród lub podczas mini-eventu Handel, podarki, wymiana - Gift&Trade. Innej możliwości nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

.latka. zastrzeżenia do informacji w poradnikach proszę zamieszczać we właściwym wątku: FAQ - pod lupą, tutaj Twój post usuwam.

4. poll17

poll17 Forumowy żółtodziób

tyle to ja wiedziałem tylko czemu raz jest zagroda z podstawą a innym razem nie... często event robi się dla jednej nagrody

5. SMOD_Atena

poll17 o tym jakie nagrody otrzymamy za wykonanie zadań decyduje Producent gry, a do nas należy decyzja czy i jakie zadania wykonamy.

A skoro pytań już nie masz to temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.