Dostępność misji - hodowlane/produktowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 20 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Witam :)
    jak to jest z misjami hodowlanymi i produktowymi, od którego poziomu są dostępne w spółdzielni? Np. misje dot. pszczół czyli złodziej miodu (hodowlana) i klejnoty koronne (produktowa dla pszczół) - są dostępne od poziomu 48? Czyli wtedy od kiedy dostępne są pszczoły na farmie?
    A takie króliki (dostępne od 4.poziomu) będą miały misje wrzucone od 21.poziomu - bo wtedy można klonować? Czy ich misja produktowa będzie już od 4.?
    Sprawdzałam w tabelkach FAQ (wiem, że są stare) i przy niektórych misjach (mówię ogólnie, nie o hodowlanych) są podane poziomy, a przy niektórych nie.

A może jest jakiś spis o samej dostępności misji (poza tym) a ja o tym nie wiem (?)
    Chyba zaczynam być upierdliwa :oops: ale chciałabym, żeby nasz spis powstał raz a dobrze.
    Cierpliwości życzę do moje osoby :music:

abc2016 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Te stare misje to dla mnie już odległa historia ale z tego co pamiętam to taka misja, gdzie wymagane są np. produkty będzie wyświetlała się w momencie dostępu do fabryki.
    Są też chyba dwie takie misje gdzie potrzebne są np. kolorowe wrony i nietoperze i akurat te misje dostępne są dopiero jak wykupi się w sklepie Jacka możliwość hodowli kolorowych wron i nietoperzy.
    Trochę inaczej jest z roślinami, tutaj misja udostępniona jest np. jak masz dostęp do roślin tylko z pierwszego zadania i je możesz wykonać a kolejne zadania będą "wisiały" aż osiągniesz wymagany poziom czyli dostęp do wymaganych w zadaniach roślin.
    Szczerze mówiąc to trzeba by to wszystko po kolei posprawdzać i ewentualnie pouzupełniać, bo tak jak napisałaś w FAQ nie przy wszystkich misjach podany jest poziom, ale tyle tego jest, że aby to zrobić raz a dobrze to trzeba będzie poświęcić dużo czasu.
    Jeśli chcesz pomóc w porządkowaniu tych braków to możesz w FAQ pod lupą zgłaszać a my postaramy się sprawdzać i uzupełniać o ile tylko będziemy mieli taką możliwość.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

ania1713 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dzięki, nie mam pytań :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i tutaj temat zamykam.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dodam trzy grosze - misje hodowlane są w większości dostępne od poziomu hodowli, ale niekoniecznie, mp. Mali krwiopijcy od poziomu 15, a sama oaza od 21. Dostępność do konkretnych misji zmieniała się w czasie.
    Nasz poradnik mogę uzupełnić o dostępność poziomów, ale nie będzie to taka szybka akcja.

ania1713 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.