Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

a u mnie na 40 skrzynek ani jednego itemu, jeszcze trochę i zacznę wierzyć w te "pechowe serwery"
    :cry::oops:

badyl rośnie, ale się zniechęciłam do tego eventu strasznie...

2. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Nie zniechęcaj się przecież dopiero się zaczął :) też nie trafiłam na item ale kupiłam 5 skrzyneczek... a co do serwerów wiem coś o tym hihihihihihi to nie żart :)

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

no znośnie, 117 soczewek na start. Do badyla 45 minut

KrysQ, gretag oraz ross2 lubią to.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A zauważyliście, że teleskopy można ukręcić tylko na farmie? No nie jestem zadowolona :eek: Zawsze było do wyboru farma albo Bahama a tu niestety wyboru brak. Albo jest wybór SP albo teleskopy :oops:
    Kupiłam 5 skrzyneczek i mam 100 szt rośliny i item, soczewek nie było, nieźle.... Mniej SN pójdzie na rozsiew to plus a wypadajek na samym początku było 129, a wiec w normie :);)
    Wszystkim życzę szybkiego ukończenia eventu i żeby soczewki leciały w dużej ilości ze zbiorów :):):)

5. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

U mnie po zbiorach z warsztatów, drzew i goździków i po 1 zbiorze badyla 168 soczewek., Może być. :D

KrysQ, gretag, agni33 i dalsza osoba lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja tam się cieszę nawet z tych 25 szt kwiatu ;) przecież dzięki temu mam więcej stuk na rozsiew, a nie tylko marne 10 szt :p

Postanowiłam oszczędzić SN i użyłam tylko 10szt na star, a teraz powoli, 4h czekania. Na spokojnie bez nerwów a i tak skończę :p

7. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

T
    sporo masz tych wypadajek:) a na jakich polach siejesz? u mnie z goździków tylko 120 szt. Na szczęście skrzynka dała mi 120 szt. soczewek jednorazowo:):)

magdusia668, gretag oraz ross2 lubią to.
  8. dosias

dosias Generał forum

witam ja kupiłam 40 skrzynek i też żadnego itemu a tak na niego liczyłam:(

9. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Po zakupie 16 skrzyneczek - uparłam się :p - udało się zdobyć item i sporo soczewek. Ze zbiorów było ich łącznie 242, pozostałą częścią obdarowały mnie skrzynki :)
    Pola obsiane w całości roślinką eventową, bo i tego o dziwo skrzyneczki nie poskąpiły, pozostaje zatem tylko czekać na zbiór. :)

Sieję na małych polach, dodatkowo posiadam 18 sztuk JC i przestawiam je każdorazowo przed zbiorem. :)

10. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Gwiazdki to taki bonus, ale jest jeszcze po 15.000 PD i TPD na dobę :)
    To niby nie jest wiele, ale z takich niewiele właśnie, zbiera się potem po 2 mln PD i TPD dziennie ;)

11. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

398 wypadajek , 1 Teleskop, 4 itemy i badyl okolo 2000,wszystko z 50 skrzyn.( spodobaly mi sie te pudelka)

Event robie,moze jeszcze sobie dokupie pare skrzyn,a co,,,przemysle przy pifku:p

Ostatnie edytowanie: 3 sierpnia 2017
  12. neta8

neta8 Młodszy ekspert

również kupiłam 16 skrzynek, ale niestety w każdej był tylko badyl, no cóż przynajmniej oszczędzę SN na rozsiew ;) trzeba szukać pozytywów a nie tylko marudzić, bo wtedy po co mam marnować swój czas, który miał być na relaks i rozrywkę. ;)

13. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam ..gwieździście..
    Badyl sobie rośnie... na start wypadalców 161 +36 z eventówki..podczas rozmnażania.. szt...
    Nie jest źle będzie lepiej...xD

14. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Czytam, czytam i nie dowierzam xD
    Zawsze wszyscy się śmieją, tudzież denerwują skrzynkami, a tu wszyscy nagle kupują.
    Mi są one od początku gry zupełnie obojętne i tym razem jest tak samo.
    Nie mam zamiaru kupować
    Event powolutku zaczęłam robić, ale raczej wyhaczę tylko konkretne nagrody i zrobię sobie odpoczynek, bo jak już wcześniej pisałam szkoda mi kuponów na kombajn, zarywania nocy, czy marnowania czasu na sianie ręczne na małych polach, etc.
    Niemniej jednakowoż :p Powodzenia i przede wszystkim miłej zabawy oddanym, walczącym Farmerom :)

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

No nie , tego się już czytać nie da. A mnie sie wydaje że wszędzie wietrzysz podstęp i snujesz jakieś wydumane teorie spiskowe nie mające żadnego potwierdzenia. BO jeżeli ktoś daje radę zrobić event, to napewno nie uczciwie. tylko za pomocą kasy lub przy pomocy iluś tam kont.Z takim nastawieniem, to może zamiast Farmeramy jakiś "Mały Detektyw" albo coś podobnego ? Skup się na tym żeby grać, myśleć logicznie i słuchać tego co mówią doświadczeni gracze, a na pewno będzie lepiej i łatwiej robić eventy.

16. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

kupiłam 6 skrzynek i w każdej po 25 szt badyla-.-może jeszcze jakieś kupię później skoro teraz ciągle to samo wyskakuje.Badyl wszędzie rozsiany, wypadajek 175 z dzikiej róży plus od sąsiadów i z rozsiewu eventówki. Coś mi się wydaje że teraz BP częściej będzie dawać takie skrzyneczki do zakupu, czytając forum widać że cieszą się popularnością więc kasa płynie w ich kierunku

magdusia668, gretag oraz neta8 lubią to.
  17. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Na 7 skrzyneczek :) Item a reszta to eventówka ;) wypadajki nie dali ani jednej ;/

gretag i bacowa70 lubią to.
  18. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

pozyjemy zobaczymy, poki co .... ktore ceny i czego spadly ? wszystko teraz drogie ,a bedzie jeszcze drozsze. ja teraz nie wyprzedawalam zapasow i nie odkrywalam tej czesci wyspy za dobra w stodole. poczekam na druga odslone, wtedy sie pokusze o naprawde dobry zarobek ;)
    eventowki ze skrzyneczki wylosowalam 70. zaraz zbiory i juz na male pola bez sn i tnz

gretag i toDzasta lubią to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD chyba mamy ten sam "pechowy serwer" :D - na 50 skrzynek nie trafiłam itemu i tylko 1 teleskop, a reszta to roślina i soczewki. Soczewek mam już 380, roślina już na małych polach i 2 teleskopy ukręcone.
    Wygląda, że hitem tego eventu będzie item ze skrzynek. :)
    Event taki sobie, a zainteresowanie jest.:)

Ostatnie edytowanie: 3 sierpnia 2017
  20. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Ja trafiłam za 14 razem dając po 10 skrzynek :) w międzyczasie miałm teleskopy, soczewki, których mam 399 i roślinę ewentową, więc jutro koniec :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.