Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mag3840

mag3840 Czeladnik forum

no dali , ale ja się ciesze z każdego kolejnego miejsca ...tak już mam ;)

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Na jakiej podstawie twierdzisz, że mało kto się cieszy z nowego pola. Mów za siebie. Poza tym nie ma obowiązku aktywować tej części Bahamy, jeżeli komuś nie odpowiada to jej nie odkrywa.
    Ewent też na dwu polach robię. 13000 roślinek - do uzbierania w wyznaczonym czasie. Bywało gorzej. Oby tylko z wypadajkami nie było tak, jak w zakończonym ewencie. Masakra - z 74 dodatkowych nagród udało mi się 50 odebrać. Ale teraz będzie lepiej - czego wszystkim Farmerom życzę.

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na podstawie postów na ten temat.....Wystarczy zajrzeć.Z czego się cieszyć?Ze spadku wartości i cen?Ze zwiększonych wymagać?Że zwiększy się zapotrzebowanie na sn?Czy,że kombajn już jest niemalże obowiązkowy?To akurat mnie nie dotyczy,mam go na stałe od lat.Ale wiem,że nie wszyscy kupują.
    Ten event,akurat nie jest na wyspie.Ale to kwestia czasu.I dopiero będzie płacz,jak dadzą event z wypadajkami z evetówki tylko na wyspę.Bez tony sn się nie obejdzie...

A teraz mamy szybki,banalny,event.Goryczka już czeka.Kasztanka nie zamierzam angażować.Za łatwy jest na to.

janekkostuchna i juras lubią to.
  4. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

A ja kompletnie nieprzygotowana do eventu :oops:
    Właśnie wszystko zebrałam, więc początek bez wypadajek, chociaż zastanawiam się czy robić czy odpuścić go :sleepy:

ross2 lubi to.
  5. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Ja tez mam "lenia" mysle robic nie robic,plony zebrane z rana z mysla ,ze nie robie:sleepy:

ross2 lubi to.
  6. juras

juras Weteran forum

Prawda jak zwykle leży po środku. Póki co mnie się to nowe miejsce bardzo przydaje. Nadmiarowe itemy, zamiast leżeć w pasku, stoją teraz nad rzeczką opodal krzaczka i co kilka godzin dają kilka- kilkunastu tysięcy pd, ale można tam też na stałe postawić wartościowe drzewka.
    Może to krótkowzroczna radość, bo jak ten obszar na dobre zostanie włączony do gry to już nie będzie tak wesoło. Gra jest w przebudowie więc tymczasem spoko, kilka miesięcy upłynie w błogim spokoju.:p

7. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

A ja Cię zapewniam że od przybytku pól na farmie głowa boli i to bardzo xD
    Dostałem od przemiłej farmerki hamaki, rozwiesiłem na drzewach i popatrzę sobie jak inni pracują z takim entuzjazmem jak piszą ;)
    Nie ma to jak leniuchować xD więc event niech się robi sam ;) jak umie xD

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie szału nie ma...89 wypadajek :p a nie, przeciez to 3 łąki a nie 5 wiec chyba spoko :p

agni33 lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

123 wypadajki,więc przyzwoicie.I teraz sianie-zbieranie :)

10. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

122 wypadajki :)

11. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

i w końcu mogę napisać że i u mnie na początku eventu podobnie z wypadajkami - stan 119:) :D

12. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

właśnie za 2 floreny trafiłem 120 wypadajek :D :D :D :D

morellaa, toDzasta oraz ross2 lubią to.
  13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

156 wypadajek,wiec nie jest źle:)))

morellaa lubi to.
  14. Dagulka_1608

a gdzie można tak kupić bo nie moge znaleźć tej opcji :sleepy:

ross2 lubi to.
  15. abask

abask Fanatyk forum

158 wypadajek na start. Może być :)

ross2 lubi to.
  16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No właśnie szukam w galerii skrzynki i nie mogę znaleźć gdzie ona się kryje?? :)

17. Dagulka_1608

ja już znalazłam w galerii w zakładce sezonowe na drugiej str jest :)

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A cóż to za oferta?

19. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

hahah poszło ;) I całeeeee 55 wypadajek :) event pewnie w połowie zrobię ;)
    Powodzenia ! :D

20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kliknij na sezonowe :)

6elka4, kacper_07 oraz toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.