Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Przychylam się do apelu ale musiałby być aż do wieczorka aż wrócę z pracy :p
    Krokodylek daj ty mnie te soczewki :p z czego ci się tyle posypało przyznaj się
    no :p

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2017
    pisiok2 lubi to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pomimo weekendowego wyjazdu wczoraj było po evencie.:D Skrzynka dała 2 gwiazdki8) Lekko i fajnie - to moje podsumowanie. I 116 soczewek w zapasiexD

toDzasta lubi to.
  3. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

No cóż koniec eventu Gratulacje :p
    Lecę do pracy nie ukończony.

Miłego dnia

4. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Witam ,ewencik zacząłem póżno bo w sobotę popołudniu .Nie udało sie zdobyć jednego itemu ,tego najniższego z 1 -ego zadania.:( Może uda sie go zdobyć podczas GT , jeśli oczywiście ktoś go będzie miał na zbyciu, i będzie dopuszczony do wymiany.

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Skrzynia dała.. tamtaram:p 2 gwiazdkixD

aagajkowska lubi to.
  6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Fajnie, że udało Ci się skończyć event, ale następnym razem jeżeli będziesz prowadził taką licytację swoimi postami, skończy się to mniej przyjemnie. Wcześniejsze posty usuwam.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zgredziu - po prostu chłopak się cieszył:p A Ty byś się nie cieszył, gdybyś skończył event rzutem na taśmęxD ???

Zostało 200 eventówki i 16 soczew, poszło z 30 FL za to

8. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

czesc, jest ktos zadowolony ze swojej skrzynki z pnacza? ja za kazdym odkryciem dostaje 1 gwiazdke !!! :cry::mad::cry: i tak juz z 5 razy :( a gdzie te pozostale ?

kolobrzeg i kacper_07 lubią to.
  9. Emi37

Emi37 Aktywny autor

ja dzisiaj dostałam 50 gwiazdek

10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

U mnie tak samo....za każdym razem ze skrzyni mam 1szt!:oops:
    Gratulacje:D

EDIT:
    A dziś niespodzianka w postaci 50 + 1:D

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2017
    agni33, Emi37 oraz kolobrzeg lubią to.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event za nami, więc tradycyjnie, dziękujemy za wszystkie Wasze opinie w temacie i wątek archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.