Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hp25

hp25 Forum Pro

Ja mam 4,5 tys. i tylko nie odkryte kolorowe runy.

kybek93, agni33 oraz ewanta lubią to.
  2. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Ja robię, ale bez spiny. Wakacje mam - nic nie muszę :pxD

Jednak fakt faktem - event z lekka nudny...

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Robię z tego samego powoduxD
    Też się cieszę że tylko na farmie. Na wyspie póki co same drzewa mam bo potrzebuję do misji. Dla mnie na najbliższy czas event super bo w weekend mam wesele wyjazdowe to nastawie badyla na SP lub goździki czy dziką różę na małych i coś tam do przodu będzie.:DA ten raz czy dwa to zbiorę na telefonie;)
    Upały czy nie;) ważne czy ma się czas i ochotę:music: Ja za wiele czasu w tym tygodniu nie mam ale chcę go zrobić:) więc fajnie że nie jest trudny:D

4. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik poleży- bo nie chce mi się grabiami machać, ale oczywiście życze powodzenia farmerkom i farmeromxDxD

5. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A ja sobie tak myślę... Po królowej kiedy zapas bananów i farmarek się pojawił - wyspa się rozbudowała. Teraz gwiazdki - pewnie będą te prorokowane od czasu dłuższego nowe runy na drzewie

6. ewanta

ewanta Komandor forum

mnie też się wydaje że taki event znaczy że w niedługim czasie będą potrzebne gwiazdki i to spore ilości

kybek93 i Daisy44 lubią to.
  7. Kloni17

Kloni17 Książę forum

ufff mogę odpocząć nie robię bo mam gwiazdek dużo :D

kybek93 lubi to.
  8. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Jak będą lecieć wypadajki to będzie dobrze ;) a jak nie to trudno zrobię ile zrobię ;)
    Powodzenia wszystkim ;) Gram od kwietnia więc mam dopiero 79 poziom i ciężko jest ;)

kybek93 lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja mam 407 gwiazdek i tylko ogrod dendrologiczny do odkrycia wiec nie pogardze, moze cos nowego bedzie na drzewie. robie jak kazdy inny

10. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

U mnie 650 gwiazdek, ale event będę robić. Może się przydadzą, kiedy wprowadzą zmiany

kybek93 i toDzasta lubią to.
  11. niki1990

niki1990 Komandor forum

Motyla noga, znowu badyl i wypadajki...Ale pnącze fajne swoją drogą. Gwiazdki zawsze się przydadzą...Zwłaszcza, jeśli aktualnie licznik wskazuje na 27 sztuk, a jeszcze menażerie do zrobienia i jeszcze trochę innych rzeczy

Ostatnie edytowanie: 2 sierpnia 2017
    opal60, kybek93 oraz Widełki3 lubią to.
  12. hodka1

hodka1 Czeladnik forum

a jak zamierzacie przygotować farmę? najdłużej rosnąca roslina, drzewa? Doradźcie prosze jak zoptymalizować wypadajki nie mając SN w dużych ilosciach.

kybek93 lubi to.
  13. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Ja posadzę uszlachetnione goździki

kybek93 lubi to.
  14. hodka1

hodka1 Czeladnik forum

na superpolach? jakie masz uszlachetnienie?

kybek93 lubi to.
  15. eurb1

eurb1 Zaawansowany

no z tą skrzynią to się wygłupili troszkę. Wysokie poziomy mają mnóstwo gwiazdek do niczego nie przydatnych bo co najwyżej przy nowej hodowli troszkę schodzi.
    Po co to komu skoro w misjach gwiazdek można bez problemu sporo załapać?
    może najpierw jakiś pomysł na co 3000 gwiazd wykorzystać a potem dopiero je mnożyć.

kybek93 i ania1713 lubią to.
  16. magik03

magik03 Czeladnik forum

nic straconego, przecież na Bahamie nie posiejesz roślinki ewentowej, wypadajki tez nie polecą ;)
    zdążysz jeszcze posiać coś długorosnącego

kybek93 lubi to.
  17. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no ale ja to wlasnie ustawilam pod wypadajki :D bo tak sobie wymyslilam ze event bedzie tez dotyczyl baha,. a tu klops ;)

kybek93 lubi to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak jak zawsze.Sieję to co mam najdłużej rosnące ( goryczka ).Łatwy evnent,więc robię na dwóch polach.U mnie drzewa się nie sprawdzają.Jutro więcej dobrze ponad 100 wypadajek na starcie.Potem dwa rozsiewy na dużych polach ze wszystkim ( woda,nawóz,sn,zosia),a dalej już małe pola i jedziemy :) Kasztaka nie zamierzam angażować,tylko 700 wypadajek,więc się zrobi na bardzo spokojnie :)

kybek93 i Nutka lubią to.
  19. abask

abask Fanatyk forum

Chrumciu... A co tak mało gwiazdek u Ciebie? U mnie zaraz pęknie 3 tys a mam wszystko odkryte.
    Sama nie wiem czy chce mi się robić ten event. Na wszelki wypadek posieję dzisiaj na wieczór włośnicę i jutro się zobaczy.

kybek93 lubi to.
  20. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a masz porobione menazerie i ogrody ?

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.