Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

rowniez za chwile koncze, bez pospiechu, chociaz wczoraj wykupilam 10 skrzynek bo chcialam trafic 2 teleskopy :D tyle mi brakowalo do ukonczenia eventu ,a juz troche cierpliwosci mi braklo na sianie i zbieranie bez kombajnu , oczywiscie nie trafilam ani 1 teleskopu :p
    sialam z cmj na 3 lakach , na noc cebula badz gozdziki, no ale za dnia to max 2 zbiory eventowki i to nie zawsze, no bo lato i wycieczki...

widze ze BP troszke zmierza do wyrownania szans jesli idzie o nowych graczy oraz tych z dlugim stazem.
    byly drzewa nawozowe i reniferek dajacy gwiazdke.
    teraz mamy smoczy item dajacy SN , ten z kola. a zamiast reniferka gwiazdkowe pnacze.
    ciekawe jak i czy w ogole rozwiaza sprawe kasztanka ;) ja gdybym miala to pnacze to pewnie bym sie denerwowala, z braku SN . no chyba ze Krolowa bylaby tak raz na pol roku :inlove:

eventu mialam nie robic , ale przemyslalam, i dobrze ze ukonczylam.
    jesli gwiazdki nie bede potrzebne na ,,nie wiadomo co ,, to w koncu zrealizuje swoje ,,marzenie ,,:D - obornik na maxa hahaha
    a tak to te menazerie ,manufaktury,chociaz do tych to wciaz nie jestem pewna czy az tak mi potrzebne . farma ciagle w ruchu , bo eventy ;)

2. jacekf

jacekf Komandor forum

nareszcie event skonczony a pnacze smiga ......:D czas troche odpoczac nad woda..... ;):p i moze jakis maly piwny dodatek do sloneczka by sie przydal........:pxD;):D

toDzasta, fankaromka oraz empatyczna lubią to.
  3. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Dziś zakończę event, małe pola, CMJ i do przodu :) I czekam na mroczny event ......

agni33 lubi to.
  4. kadriaaa

kadriaaa Młodszy ekspert

Wczoraj event zakończony powodzeniem , a więc jest gałązka .
    Bardzo udany event , drop item sypał jak oszalały .
    Pozdrawiam

argus.2000 lubi to.
  5. niki1990

niki1990 Komandor forum

czas eventu idealnie obliczony. Dziś wieczorem powinnam zakończyć, gdyż brakuje mi 46 soczewek. Muszę jeszcze 2 teleskopy ukręcić. Posiałam sobie jakieś długorosnące więc myślę, że spokojnie z luzem skończę

yogi16296 i juras lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dzisiaj rano oddalam ostatni teleskop i dostalam na poczatek 3 gwiazdki ze skrzyni ;)
    czekam na mroczny, a no i Renzo dzisiaj

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event skończę rano:p

jacekf lubi to.
  8. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

event skończony dziś rano,skrzyneczka dała jedną gwiazdeczkę:Dmoże póżniej będzie bardziej hojnaxD

yogi16296, agni33 oraz bogusiania lubią to.
  9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Ewent skończyłam w sobotę i dosięgnęłam gwiazd , ale coś marnie , bo skrzyneczka tylko 1 mi dała - ciekawe ile dzisiaj będzie ?:p
    Ewent bardzo prosty i troszkę nudnawy , ale na wakacje w sam raz .xD
    Wszystkim życzę , żeby dosięgli gwiazd do jutra i udanego tygodnia życzę . xD

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mnie skrzyneczka dała 3 gwiazdki xD

zrobiłam ten event
    itemu ze skrzyneczki nie trafiłam :p
    ale pnącze wisi tralalala :music:

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super Aniu - gratuluję . :)
    Jeden item mam - jak chcesz to go prześlę w czwartek jeśli pozwolą .

Anetta41, toDzasta oraz empatyczna lubią to.
  12. kadriaaa

kadriaaa Młodszy ekspert

Gwiazdy na gałązce , aby dawały wiele gwiazdeczek ,
    event tylko chwalic.

13. nastienka0

nastienka0 Forumowy żółtodziób

dlaczego nie działa młyn, nie mogę robić teleskopów!!!

Anetta41 lubi to.
  14. niki1990

niki1990 Komandor forum

ło matko, 35 soczewek do końca, i jeszcze koło 5 godzin do zbiorów długorosnących badylków. Nudzi mi się. Zaraz chyba odpalę jakiś maraton filmowy lub inną grę, bo na farmę do wieczora nie mam po co wchodzić. A wieczorkiem odpalamy pnącze.

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2017
    yogi16296 lubi to.
  15. krasnoludek10

76 soczewek do końca, zaraz wystawiam neony chyba, bo sianie nudne a i deficyt zwierząt mam:p

16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Teleskopy można robić tylko w młynie z farmy ;)

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W który młynie chcesz robić teleskopy?
    Jeśli na Bahamie, to się nie da. Tak, jak pisze patrycja9922, teleskopy można robić tylko w młynie na farmie.

W przyszłości z takimi pytaniami zapraszam TUTAJ

18. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Agan17

Post usunęłam.

Potrzebujesz soczewki? Proszę ogłoś się >>TU<<

19. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

pogadaliśmy, narzekaliśmy a evencik się zrobiło i gwiazdeczki też się przydadzą

20. krasnoludek10

Ostatnie 4 teleskopy w młynie się robią - nareszcie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.