Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kett955

kett955 Analityk forum

event właśnie skończony, a ze skrzynki otrzymałam jedną gwiazdkę

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2 gwiazdozbiory i 1 zadanie z 3 zrobione:p Mogłem siać róże na noc ciągle a nie od dziś - głupie upały-.-

3. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

Koniec

kybek93 i Renia1920 lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

1 teleskopu mi brakuje, jasmin rosnie, wieczorem skoncze

kybek93, Renia1920 oraz toDzasta lubią to.
  5. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

U mnie też jeszcze 1 teleskop. Przed chwilą ostatni zbiór roślinki eventowej i tylko 10 soczewek mi brakuje. Koniec jest bliski... Eventu oczywiście...

6. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

witam u mnie ostatnie dwa teleskopy sie kreca i koniec

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No i mam komplet teleskopów na drugi gwiazdozbiór. Ino, który brać..? Miałam zdecydować wieczorem, ale chyba przesunę to na .... jutro. Może jeszcze coś ukręcę , bo choć zaraz zrobię zasiew , to nie wiem kiedy uda mi się zebrać. Największa szansa jutro wieczorem.
    Chyba, że wykombinuję jeszcze coś dzisiaj do 22.00 :D

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2017
  8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam . po evencie. ufff. a skrzyneczka sypnęła1x gwiazdka. szał.może będzie tendencja wzrostowa z tymi gwiazdkami. oby. pozdrawiam i życzę szybkiego ukończenia i pogody

9. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Za trzy minuty dokręci się ostatni teleskop. Udało się zrobić cały evencik, mimo iż zaczęłam dzień później. Poczytałam wcześniejsze posty i nie zdecydowałam się na zakup skrzynek.:p Bezkoszykowo, bezkasztankowo, to lubię, a gwiazdki zawsze się przydadzą ;) O i idę wrzucić ostatni teleskop. Do miłego...xD

10. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

witam brak mi 1 soczewki do skonczenia eventu

kybek93 lubi to.
  11. niki1990

niki1990 Komandor forum

No jeszcze 3 całe teleskopy i 5 soczewek do czwartego brakuje czyli razem 109 szt soczewki

cetynio i kybek93 lubią to.
  12. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Event przeszedł do historii.
    Miłego wieczoru.

empatyczna, Anetta41 oraz kybek93 lubią to.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie ostatni czeka na swoją kolej w mlynie

14. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Jeszcze cztery teleskopy i event przejdzie do historii. Roślinka długo rosnąca posiana:)

kybek93 lubi to.
  15. allasad

allasad Forum Pro

u mnie to czekam na 2 teleskopy i bedzie koniec i fajno bo wyjjezdzam na urlopik .

Anetta41 i kybek93 lubią to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Skończone :). Wszystkie konstelacje odkryte - piękna grafika :inlove::inlove::inlove:. Soczewki oczywiście zostały w zapasie. Bez wysiłku, z 5 skrzyneczkami, które dały 125 roślinek. Na noc siałam tylko stokrotki i margerytki, bo potrzebne do spółdzielni :). Na prawdę wakacyjny event. Życzę Wszystkim, którzy go robią aby udało Im się skończyć :).

17. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Faktycznie piękna grafika, trochę się rozmarzyłam... Z pnącza 1 "powitalna" gwiazdka.

kybek93 lubi to.
  18. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

mi brakuje 2 teleskopów, tylko że soczewek w zapasie a brakuje roślinki, zbiór za 1h 21 min. (jak nie zasnę) i powinno starczyć :)

kybek93 lubi to.
  19. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Event, event i po evencie. W nagrodę jedna gwiazdka z pnącza ;)Event w sam raz na letnie dni. Dobranoc. :)

fankaromka i kybek93 lubią to.
  20. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Ewent ukończony, pnącze odpalone..
    Udanego tygodnia...:) Wszystkim

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.