Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Tak z ciekawości: znalazł ktoś teleskopy w skrzyni?
    Ja wydałam ponad 50FL i nic, a znajomy kupił 100 skrzynek i nawet itemu nie wygrzebał :eek:

Gwiazdozbiory odkrywam w ślimaczym tempie. Dopiero 7 teleskopów zużyłam... Nie ma ciśnienia ;)

Renia1920 i Nutka lubią to.
  2. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

kupilam 2 skrzynki na samym poczatku i dostalam raz 25 roslinek a potem 50 , wiec nie plakalam , przydalo sie na rozsiew. teraz mam jeden gwiazdozbior do odkrycia. czyli koncze jutro ;)

Renia1920, azadrubalja oraz Nutka lubią to.
  3. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Skrzynia Dalekiego spojrzenia -po otwarciu jej znalazłam 25x teleskopokwiat.
    Skrzynia z gwiazdami przy uruchamianiu pnącza obdarzyła mnie 1 gwiazdką.
    Event zrobiony,teraz zasłużony odpoczynek w realu. Piękna pogoda,deszczyk w nocy oczyścił powietrze, trzeba coś zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem...Miłego dnia wszystkim. :D:D:D

4. sansevieria

sansevieria Czeladnik forum

Wiadomo ile potrzeba chwasta i tych wypadajek? Moze ktoś podpowiedzieć?

5. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

6. abask

abask Fanatyk forum

Zabrakło mi 5 sztuk roślinki aby ukręcić ostatni teleskop. To są jaja :)

7. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Ja kupiłam jedną skrzynkę i dostałam 3 teleskopy :D

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mi brakuje w sumie 8 teleskopów do oddania. Potrzebuję jeszcze 191 soczewek. Badyl kiepsko coś rośnie. Wolno bardzo. Co do skrzynek to powiem tak. 50 florków psu w...miskę. Żadnego teleskopu, tylko badyl. Jeden plus że szybciej dosieję

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2017
  9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Gwiezdna kotwica już na niebie. Dwa kolejne teleskopy czekają na mój ruch, ale jeszcze nie wiem co chcę zgarnąć. Muszę wybrać, bo przecież całości na niebie nie zapalę:p. Nawet cjm po głowie mi chodzixD. Item na jedno pole byłby fajny, ale i 5 ZB mnie korci.... Wieczorem może coś zdecyduję.

Renia1920 i 6elka4 lubią to.
  10. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ja już prawie dosięgnęłam gwiazd xDxD jeszcze 8 podskoków i zdobędę cel.Mam nadzieję,że do wtorku się wyrobię. Badyl wysiany, wypadajek parę jest,więc jestem pozytywnie nastawiona do tego eventu. Pozdrawiam niedzielnie:);)

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie 20 soczewek do końca,więc za 2,5h.Fajny pomysł z tymi skrzyneczkami,taniutkie a ile radości.Kupiłam w sumie chyba 7 czy 8.Myślę,że dla firmy to też zarobek,bo zdaje się wielu graczy się skusiło.Zresztą i po pakietach typu Szybka Farmerka czy Pomocne Ręce,gdzie kilkaset fl można kupić za grosze,można przypuszczać,że idą w stronę,aby sprzedać dużo i taniej.Mnie odpowiada ;)

Nutka, Renia1920 oraz toDzasta lubią to.
  12. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

W moim młynie kręcą się teraz 4 teleskopy, zbieram soczewki na ostatni i będzie koniec eventu. Z nocnego zbioru roślin miałam więcej soczewek z orzechów laskowych, niż z uszlachetnionych goździków...

Nutka i Renia1920 lubią to.
  13. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

jeszcze jeden teleskop i finito

Nutka i Renia1920 lubią to.
  14. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

a gdzie są do kupienia pakiety o których piszesz bo ja nie mogę ich znaleźć :(

Renia1920 lubi to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie wyskakują w newsach co kilka tygodni.Nie ma zasady,trzeba czekać.I też są różne.

Renia1920 lubi to.
  16. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

do zrobienia zostały 4 teleskopy po zbiorze róż, kupiłam 3 skrzynki i w każdej było po 5 soczewek, szkoda forsy

Renia1920 lubi to.
  17. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry event zaliczony jakos na luzie zrobiłam czekam na nastepny

MargolciowyRaj, Nutka oraz Renia1920 lubią to.
  18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

koniec eventu .... ze skrzyni aż 1 gwiazdka hehe :p

Nutka, małgoos oraz Renia1920 lubią to.
  19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koniec eventu ze skrzyni dostałam 1 gwiazdkę. Myślałam,że dłużej mi zejdzie sianie, bo siałam tylko na 2 łąkach :) Powodzenia Tym co jeszcze nie skończyli :)

Nutka, Anetta41 oraz małgoos lubią to.
  20. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam,u mnie takze zostaly 4 teleskopy do zrobienia,na noc posadze dlugorosnace i bedzie koniec

aagajkowska lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.