Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Dzień dobry, u mnie - z powodu wczorajszego grilla :p - zostały jeszcze do skonstruowania 4 teleskopy, ale na polu dojrzewa już ostatni zasiew roślinki eventowej, więc za 2,5 godzinki będzie po evencie. ;) Wypadajki natomiast skompletowane już wczoraj rano :)

2. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Zabrakło mi 150 roślinek do ostatniego teleskopu. Za ok. 4 godz. koniec eventu :D.

3. mmila131

mmila131 Okazjonalny autor

ale wam zazdroszczę tych itemów - kupiłam 50 skrzynek i ani teleskopu ani itemu tylko soczewki i roślinka buuuuu

azadrubalja, Renia1920 oraz ross2 lubią to.
  4. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

U mnie bardzo podobnie :) Brakuje co prawda niewiele, ale z powodu dzisiejszego grilla, skonstruowanie ostatniego teleskopu może znacznie przesunąc się w czasie :DxD

5. jacekf

jacekf Komandor forum

u mnie dopiero 14 teleskopow , czyli ponad polowa eventu .......:( troche to moja wina bo dosc nieregularnie zbieralem roslinke eventowa, bo mialem inne zajecia ktore nie pozwolily na uczciwa uprawe....... ale teraz musze troche podgonic tempo i ukonczyc ten event...... mysle ze ze spokojnie sie uda .....;):p

6. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie już za godzinkę koniec eventu, zrobię tylko dwa ostatnie teleskopy i można robić porządek na farmie :)

7. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

No cóż z wypadajkami to już norma zawsze w tyle :p
    Nic na siłę ,także ile zrobię tyle będzie... :p
    Powodzenia i Gratulacje Wszystkim :p

8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

jeszcze ani jednego nie oddałem bo jeszcze 40h kręci mi się super pasza potem bede nadrabiał

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Ja jestem w połowie,,tzn jeszcze 10 teleskopów,,farmy nie demolowałam,wszystko na swoim miejscu,,też zdążę,,a co,,?gratulacje Wszystkim,którzy już po,,pracuję bez kombajnu,,masakra,,A gdzie Babcia Ewa??

10. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Właśnie koniec. Ze skrzyni 1 gwiazdka :p. Zobaczymy co będzie dalej. Powodzenia walczącym życzę.

agni33, Renia1920 oraz Jedna_na_milion lubią to.
  11. magros

magros Nadzorca forum

wlasnie juz skonczylam

Renia1920 lubi to.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

olgs3 - Twój post zawierający sam cytat usunęłam.

13. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Posadź na noc długo rosnące róże, żonkile. lilie i wypadajek jest masa. Ja mam wypadajki a brak roślin powodzenia

14. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

U mnie cebulka daje radę ;) Jutro koniec, ufff, jednak zdążę przed wyjazdem :)

Nutka i Renia1920 lubią to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jeszcze muszę zrobić 4 teleskopy i jeszcze 2 zasiewy. Jutro w południe będzie koniec eventu :)

16. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

A dziękuję z gozdzików na jednym polu wyskoczyło mi 20 sztuk... i na razie
    właśnie zasiałam cebulkę i gozdziki... z róż to mało u mnie leci. Także zobaczymy
    czy się uda czy nie. :p

Pozdrawiam :p

empatyczna, Nutka oraz Renia1920 lubią to.
  17. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

No to wracamy do "normalności"

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

12 teleskopów brak:sleepy:

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

brak 42 wypadajki rano pewnie koniec eventu

aleksandra lubi to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Róże i melony (na wodospady) posiane - brak 357 soczewek i 3293 badyla. Poszło chyba 24 FL i sam badyl...

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.