Opinie Dosięgnij gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,
    Bunia, siostrzenica kapitana Schwartebeckera wykonuje misje, której celem jest odnalezienie legendarnej wyspy. Pomóż jej jako nawigator i zgarnij specjalne nagrody.

ScreenHunter_1409 Jul. 31 12.52.jpg

Czwartek 03.08.2017, godz. 14:00

Wtorek 08.08.2017, godz. 14:00

stargazingaug2017_eventtimer_cloudrow.png stargazingaug2017_eventtimer_cloudrow.png stargazingaug2017_eventtimer_cloudrow.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. aisa7777

aisa7777 Analityk forum

sianie i zbieranie....nuuuuudaaa...ale robic trza jak na farmera przystalo ;)

niebo016, magdusia668 oraz kybek93 lubią to.
  3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ale dużo nie trzeba to szybko pójdzie

eliza9070, magdusia668 oraz kybek93 lubią to.
  4. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Bez domolki robię kolejny event ile zrobię tyle moje......xD

aankaa_66, kybek93 oraz toDzasta lubią to.
  5. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

O, więc tak naprawdę przy pomyślnych wiatrach wystarczy 14 florków i nagrody nasze...

babydelfi i kybek93 lubią to.
  6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Kolejna zapchajdziura "tfurcuf" rodem z BP. Czyż naprawdę nie stać ich na coś bardziej urozmaiconego? Nagrody- ja przy swoim ustawieniu zdobywam więcej PD i nawozów niż jest w ewencie. I to byłoby na tyle.

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a może to ewent z dedykacją dla tych co potrzebują gwiazdek (czyli niższe poziomy). A dla osób które mają ich już tysiące mogą w końcu sobie odpocząć. Wydaje mi się, że jest to fajny event. Rewelacji w nagrodach nie ma więc jedni odpoczną, a inni zrobią. W końcu tyle jest narzekania, że event goni event a w końcu są wakacje. Więc macie co chcecie.

8. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Ewent zrobię dla pnącza chociaż gwiazdek u mnie multum - 2383 !!!

9. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Event nic nadzwyczajnego :sleepy: jak się nie ma co robić można się nim zająć :p
    Najbardziej mi się podoba to xD i tu cytat "Poradniki mają jedynie charakter pomocniczy. Różnice między informacjami zawartymi w poradniku a stanem aktualnie obowiązującym w grze nie są podstawą do ubiegania się o rekompensatę"
    i wcale nie chodzi o rekompensatę ale czego i ile naprawdę potrzeba w danym evencie :cry: Super xD

10. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Popieram :)
    Event dla młodszych stażem graczy :) Życzę wszystkim powodzenia:)
    Jak dobrze będzie odpocząć od siania :) Pogoda sprzyja :D
    Bawcie się dobrze :)

11. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

nie ma zmiłuj .... siejemy :p

kybek93, neta8 oraz jagódka133 lubią to.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

myślałam, że to będzie event na wyspie. Ale ciesze się że jest na farmie. Podgonię sobie rośliny żeby oddać do wodospadów. Skoro CMJ będzie włączony ;)

13. tabeh

tabeh Zaawansowany

Po co nam tyle gwiazdek? Mam powyzej 1100 i nie wiem co z nimi robic :(

kybek93 lubi to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie, teraz był event dla "starych wyjadaczy" to teraz będzie event dla młodziaków ;)

to nie rób, przygotuj się do nublonów to przyjemniej farmerek nałapiesz ;) albo do hodowlanego to zwierz będzie a i na kupie zarobisz. Ja bym tak zrobiła. Ale gwiazdki też potrzebne więc robię.

15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Dla mnie gwiazdki też potrzebne ciągle mam ich mało a jeszcze parę rzeczy na drzewie mam do odkrycia - wiec super :)

16. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

krótko mówiąc
    banalny event :D

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to ja odpoczywam....:p

18. Tajemny

Tajemny Młodszy ekspert

witam
    hmmm może nie najgorszy ten event
    roslinke sie szybko zrobi
    następnie uzupełnimy stodole ( przy okazji zdobywając wypadajki)
    nagrody mogą być
    może zmniejszy sie niesmak po aktualnym evencie

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Szybki,banalny event,w sam raz na te upały.

diduś6, kybek93 oraz magdusia668 lubią to.
  20. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ha ha ha a ja na baha ustawilam wczoraj super pola , a na glownej nic jeszcze nie posiane ani nie wystawione :D
    mozliwe ze odpuszcze event, zobacze jak pojdzie z wypadajkami skoro tak sie zgapilam :p

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.