Doradzcie- co i jak?

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika zgiełk, 22 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zgiełk

zgiełk Forumowy żółtodziób

Hej, jestem świeżo upieczonym farmerem, chciałbym się dowiedzieć czy macie jakieś praktyczne pomysły na szybsze przechodzenie poziomów oraz pomnażanie swojego stanu konta? Ciągle sieje marchewkę i pszenice - myszka już ledwo daje rade xD Czy mogę w coś bezpiecznego inwestować swoje środki i je pomnażać? Bardzo dziekuję za odpowiedzi:music:

Karakuliambro lubi to.
  2. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Kup pomocników. Nie będziesz musiał siać i zbierać ręcznie. Wystaw itemy, jakie dostajesz od sąsiadów - będziesz mieć więcej PD. I czytaj forum. Zwłaszcza FAQ gra. Inne działy też wskazane.

SMOD_Atena lubi to.
  3. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

W niecały rok (grę ponownie rozpoczęłam w grudniu 2022 od 1 poziomu, bo moje konto z 2010 już nie istnieje) zdobyłam poziom 213. Nie wiem czy to dużo, ale no myślę, że całkiem nieźle.
    Brałam udział w eventach (niekoniecznie je kończyłam, ale się starałam), robię zadania w sezonówkach i spółdzielni. Itemy i pnącza, które zdobędziesz dadzą Ci mnóstwo PD.
    Jeżeli chodzi o sianogrosze, to również zaczynałam z marchewką i pszenicą, ale później zaczęłam sprzedawać moje produkty z warsztacików oraz zwierzęta z hodowli. Powoli grosz do grosza i tak teraz mam ponad miliard sianogroszy :)

SMOD_Atena i zgiełk lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zgiełk wątek, w którym Gracze dzielą się swoim doświadczeniem i udzielają cennych wskazówek znajdziesz tutaj: Porady doświadczonych graczy. Zapraszam do rozmów w podanym wątku a ten temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.