Dopasowanie do ramki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marzenocha, 22 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Witam! Mam kłopot. Ostatnio strona Farmy się zmieniła( nie wiem dlaczego) I wygląda tak [​IMG] [​IMG] To co zaznaczyłam na czerwono jest elementem ramki (okna przeglądarki) Cała farma nie mieści mi się przez to na ekranie. Przeczytałam poradnik jak dopasować grę do ramki, ale to nie działa ponieważ gra ma odpowiedni wymiar tylko zmieniła się jakby szerokość ramki okna. nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć.... Próbowałam na wielu przeglądarkach i wszędzie mam takie problem. Czy ktoś może mi pomóc?

2. Próbowałaś kliknąć ctrl i 0 (zero) ?

3. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Próbowałam nie działa. To jest jakby część strony WP, ale gdy przewijam gre paskiem do góry lun na dół ta "ramka" (?) "reklama" (?) zachowuje się jak część okna przeglądarki i pozostaje bez zmian...

4. Mam tak samo, ale chyba już od dawna. Może ktoś z graczy pomoże, bo ja nie bardzo wiem co poradzić.

Spróbuj zalogować się tego adresu:

http://farmerama.bigpoint.com/?aid=0

Sprawdź, czy to pomoże.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 listopada 2015
    Marzenocha lubi to.
  5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Właśnie dziś zalogowałam się przez farmerama.pl a nie farmerama.wp.pl i nie ma tej "ramki" czy cokolwiek to jest. Wygląda na to że to jakiś błąd na wp. Bardzo dziękuję Afrodyto za pomoc. Można zamknąć.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę, że problem rozwiązany, również dziękuję, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.