Dopalacze na Bahama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 1 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam,
    Piszę ten post, gdyż nie znalazłem na forum żadnego wytłumaczenia (lub może nie umiem szukać), a mianowicie.
    Mam kilka "dopalaczy" w spiżarni i wiem na co one działają: Maska Tiki, Zielona matata, Shake czekoladowy, itp.. Maska Tiki już doszedłem do tego że działa tylko na Warzywa, ale ciężko było mi znaleźć co to są Warzywa, ale się udało:). Pozostałe działają na rośliny i drzewa na Bahamie, ale nie wiem jak traktować "Rośliny".
    Poniżej pozwoliłem sobie pogrupować rzeczy co można siać na Bahamie ale roślin nie widzę:(
    Może ktoś pomóc?

Zboża:
    Trzcina cukrowa
    Bambus
    Wiechlina

Warzywa: (na to działa Maska Tiki)
    Maniok
    Cukinia
    Chili
    Bataty
    Ignam
    Papryka

Kwiaty: (na to działa pnącze z ostatnich dożynek - tj. kasztanowe ludki)
    Bromelia
    Hibiskus

Inne: (co na to działa?)
    Marakuja
    Cynamon
    Winogrona
    Wanilia
    Ananas
    Pieprz
    Orzeszek ziemny
    Aloes
    Kaktus
    Kawa
    Zielona herbata
    Trawa cytrynowa
    Imbir

{Monia} lubi to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, bardzo dziękuję za pomoc i szczegółową podpowiedź.

Bronek82, czy po podpowiedzi {Moni} i zapoznaniu się z poradnikami masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dzięki Monia i Atena, pytań więcej brak:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz więcej pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.