Dopalacze, kupony w pasku z itemami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sekme, 8 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sekme

Sekme Generał forum

Czy ja coś przegapiłam? o_O

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

3. Sekme

Sekme Generał forum

Jak zwykle, najpierw zmiany, a ogłoszenie potem ;)

Tak, mam jeszcze coś.
    Skoro ta "nowość" ma być zgodna z tym opisem z OO:

To zgłaszam błąd.
    Te wszystkie rzeczy pojawiają się także w zakładce "Wszystkie".

Także, przy okazji tematu.
    Pragnę wykazać wielkie niezadowolenie tym niebotycznie idiotycznym pomysłem, żeby do itemów wrzucić dopalacze i kupony - co ma piernik do wiatraka? I tak w itemach trudno coś znaleźć, a teraz jak jeszcze będą się tam pałętać przetwory i kupony... dopiero będzie meksyk...
    Uprzejmie proszę przekazać na "górę", że to uaktualnienie to koszmarnie uciążliwa bzdura i że bardzo prosimy (wezmę na siebie śmiałość i powiem także w imieniu innych graczy), by wszystko odkręcili i zrobili, jak było.
    Dziękuję.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Sekme, gdy klikniesz w zakładkę "wszystkie" to logiczne jest że wszystko co mamy dostępne w inwentarzu będzie tam zawarte. Więc nie jest to żaden błąd. Gdy klikniesz w zakładkę "dekoracje" to będą tam widoczne same itemy dekoracyjne, natomiast w zakładce "towar konsumpcyjny" znajdziemy przetwory rzemieślnicze, skrzynki z narzędziami, kupony na kombajn.. - wszystko to co możemy użyć. :)
    Rozumiem Twoje niezadowolenie, oczywiście opinie Graczy zawsze są przekazywane.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka kolejnego pytania nie zadała, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.