Opinie Dookoła świata

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alusoo

alusoo Zaawansowany

Kochana! Ty masz swoją politykę na farmie a ja swoją [jak w realu]. Oczywiście cieszę się z itemów,ale cieszyłabym się również z otrzymania nowości.Nie chodzi o Miecia ale cieszy każda nowa zabawka. Event sam się nie zrobi,trzeba mu poświęcić trochę czasu.
    Pozdrawiam!

xBabciaEwa likes this.
  2. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Witam
    Zagrody odkryte i nie wiem czy śmiać się czy płakać :oops: Dostały mi się: czerwona królikarnia ;), osły pomarańczowe, owczarnia pomarańczowa, żółta strzygalnia owiec, bociany (już 7) i wilcza jama (5). Za trzy godziny odkryję tajemniczości z wyspy ale nie nastawiam się na żadne rewelacje. Lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż się rozczarować :D

xBabciaEwa likes this.
  3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Czerwona królikarnia jest bardzo ładna :inlove:

300 wypadajek na plusie

kiara-kowu, Anhedrea and xBabciaEwa like this.
  4. dosias

dosias Generał forum

zagrody odkryte z drzewek warte uwagi jalowiec ( mój drugi) oraz tabebuja( moja pierwsza) z zagród brak łabędzi nadal, ale postawilam wygrane zagrody z wczesniejszych eventów i trafiły mi sie wydry.

5. mmila131

mmila131 Okazjonalny autor

tabebuja mnie ominęła po raz kolejny
    więc przy G&T jeśli będzie to możliwe chętnie wymienię mangostan za tabebuję

-katie1234- and xBabciaEwa like this.
  6. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

I tylko dlatego nie poszła do paska xD

7. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Podsumowanie "niespodzianek" w całości"
    zagrody: wilk, pancernik, kogut, jeż, mleczarnia żółta, chlew pomarańczowy
    drzewka farma: poziomkowiec XL, klon palmowy XXL x2, rokitnik x2, daktylowiec XXL, nieśplik XXL x 3, orzech XXL, jarząb XL, jarząb XXL
    bahama: karob XXL x3, cedrat XL, achacha, kumkwat XXL, ostrokrzew XXL, guawa XXL, cedrat XXL, nektarynka, wianowłostka XXL, tamaryndowiec XXL
    I kto by pomyślał że pierwszy został na "polu" orzech XXL (mój 2), a rokitniki już się nie mieszczą o_O

kompasów +255, teraz w oczekiwaniu na ewent na bahamie

8. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Witam,
    Zostały mi tylko 4 kompasy i 1 mapa i koniec:p
    Jutro sprawdzę niespodzianki.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki

9. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

nie m nowości ?????????
    a niektórzy dostają tabebuje i to 2 szt i mangistan

lucek60 and xBabciaEwa like this.
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

11. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Odkryłam własnie ts i dostałam: oborę pomarańczową, fabrykę strusich jaj, żaby, kameleony pomarańczowe, żółta strzygalnie owiec oraz wytwórnię farb. Bez rewelacji, te moje zagrody, wszystkie do paska:cry:

12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babcia wystawiła kibelki i ........... nie wiem , czy się śmiać , czy wywalić do paska , bo żółte farby ......o_O , trochę
    lepiej , bo jeże ....po gołębiach kolejna inwazja na moją farmę , a na koniec rarytasy pom - ul , strusie , osły 2x .
    Jestem w głębokim szoku , więc idę ochłonąć , a drzew nie chce mi się pisać ............. :cry:

13. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam Wszystkich!! I ja się pochwalę TS 5 razy nieśplik xl , do tego 1 xxl czyli na 12 tajemniczych sadzonek połowa to samo drzewko Miał ktoś tak kiedyś?? wiadomo spodziewać można się wszystkiego , ale kurcze takiej masakry jeszcze nie miałem!!!!!!!:cry: Dużo Więcej szczęścia wam życzę!!!:) sadzonki na wyspie odkryją się za 2 godzinki może........;)

14. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Odezwij się na G&T :)
    Ja z sadzonek z eventu dostałam 3 tabebuje :)

15. nowakowski.andrzej66

nowakowski.andrzej66 Forumowy żółtodziób

Cześć, brakuje tylko 38 kompasów, myślę, że jutro skończę, niedawno zacząłem grę (do tej pory kibicowałem córce), to mój pierwszy event i zrobiony od A do Z. Pozdrawiam graczy

16. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

gratki dla tych co skończyli, i kciuki za tych co walczą :), Ja właśnie skończyłam, mam do jutra aktywny chmj więc postaram się nadgonić stodołę. TS i TZ stawiam dopiero jutro, jak zwykle szału nie będzie, zależało mi na itemach i pnączu by nadganiać TPD, sporo bananów mi trzeba do odkrycia w piramidzie xD. Powodzenia!

17. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

skończone:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jeszcze mnie ciekawi co dostanę z niespodzianek!!!!!!!!!!!!!

18. ania5757

ania5757 Baron forum

jako stara pracowita i sumienna farmerka
    skonczylam event
    nagrody odebralam
    stajenni jak zwykle nie popisali sie
    ale to pewnie taka strategia tworcow gry
    dopieszczanie mlodych graczy i nie dbanie o stara wiare
    rozumiem losowosc i szczescie
    ale co to za losowosc-kazdy stajenny daje golebnik
    ostatni 3 razy
    rozowa zagroda? -nie dla mnie
    drzewka-starocie albo xl
    nawet super sasiad przynosi tylko po 1 skarpecie
    a i podczas eventu handel -podarunki fory maja mlodzi gracze
    a mimo to gram, eventy koncze
    tylko na wygrane nowosci juz nie licze
    kupie sobie na targu

19. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Witam:) bardzo dziękuje za pomoc w skończeniu eventu...dostałam trochę cjm ale paluszki bolą bo kombajnu brak:( jeśli ktoś ma możliwość wysłania kompasów to byłabym wdzięczna bo brakuje mi ich tylko paru do zamknięcia eventu:)

-katie1234- and xBabciaEwa like this.
  20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Thread Status:
Not open for further replies.