Opinie Dookoła świata

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Każdy TS ma główną wygraną (klikniesz na znak zapytania to zobaczysz co można wygrać). W Cygnusach główna nagroda to Łabędzie, w Szafirze Wydry itd. itd.
    Co goździków jak nie masz kasztanowego pnącza to po włączeniu ww. dopalaczy urosną Ci w 5% czasu.

2. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

To jest chyba dlatego żeby tak łatwo nie przeskakiwać zadań , wiadomo nagrody przy końcu najlepsze i można robić same srebrne zadania żeby się jak najszybciej do nich dostać , sam niekiedy we wcześniejszych ewentach tak robiłem , gdy wiedziałem że i tak czasu mi nie starczy do skończenia całości.. Teraz będzie trochę trudniej..

xBabciaEwa likes this.
  3. Karen139

Karen139 Baron forum

Nowy ewent widzę na tapecie............-.-
    No to robię.........taki nałógxD

eliza9070 likes this.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

powinny byc w ciagu 2h 53 min
    szczegoly znajdziesz tutaj

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nieoficjalny-poradnik-farmeramy.10622/#post-37710

5. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Wiem, że każdy TS ma główną wygraną, przecież właśnie to napisałam :) Zastanawiam się natomiast, czy taki TS postawiony na polu dużo później potrafi dać jednak jakąś nowość - bo takie głosy się tu na forum pojawiały.
    A co do goździków to drugie pytanie brzmi - czy bez kasztanowego pnącza też z każdego pola wypadnie wypadajka? :music:

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

kasztankowe pnacze to nie jest zloty srodek na wypadajki..on skraca tylko czas wzrostu wiec nie ma znaczenia czy jest kasztan czy go nie ma ...wypadajka z kazdego super pola powinna byc;)

7. Anneloes

Anneloes Koneser forum

To znaczy, że kasztankowe pnącze jest mocno przereklamowane. Dobrze wiedzieć :D

Plackowo likes this.
  8. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Trzeba się zrelaksować przed jutrzejszym eventem. Idę popływać.:D:D:D:D:D

Kloni17 and bari06 like this.
  9. Plackowo

Plackowo Czeladnik forum

Może i przereklamowane ale bardzo pomocne.Ja je posiadam ale nigdy jeszcze z niego nie korzystałem w odpowiedni sposób.Po prostu nie mam takiej potrzeby.Tyle tylko że robię event trochę dłużej i tyle:)

Anneloes and zonaania2122 like this.
  10. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Wychodzę z takiego samego założenia.Trochę więcej emocji czy wypadną czy nie?:p

Anneloes likes this.
  11. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Cieszę się z drzew i TS, ciągle czekam na nowości, a dotychczas same krowy, dojalnie itp. Mam nadzieję, ze tym razem się poszczęści.
    Event dość prosto wygląda, wiec nagrody będą moje :)

AnnDżelina and ania5757 like this.
  12. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Mam wolny weekend, to akurat sobie evencik zrobie :):p

13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) i znowu z nałogu ewent muszę zrobić . A roślinka rośnie 6 godz. :wuerg:

toDzasta and 0olimpia0 like this.
  14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Najpierw zjedz białą i kerstol , a potem posadź..

babula40 and zzizzie like this.
  15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ivencik tradycyjnie robię może chociaż teraz TS będą łaskawsze i coś lepszego mi się trafi czego wam i sobie życzę szkoda że początek znowu w pracy dobrze że mam możliwość rozsiać roślinki z telefonu

Last edited: Mar 31, 2016
  16. Anneloes

Anneloes Koneser forum

No, przereklamowane o tyle, że jeśli bez niego z super pól wypadajki lecą tak samo, to przy kilkudniowym evencie zbiór goździków w sekundę albo w niespełna godzinę (przy uszlachetnieniu + wszystkich możliwych dopalaczach) nie robi wielkiej różnicy ;)

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Owszem robi, i to sporą ;)
    Jeśli się skupisz na goździkach na super polach, może zabraknąć czasu na badylek ;)
    Goździki na super polach z wszystkimi szykanami bez kasztanka rosną trzy godziny, to tak na marginesie.

18. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Event oczywiście robię. Zresztą od wczoraj rana goździki na Super Polach już rosną. A na Baha imbir. Mam nadzieję ze zwiekszyli "wypadalność".

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event robię,jak zawsze:) Jeszcze tylko myślę,czy usuwać z leśnej.Tym razem kasztanek idzie w ruch.Duży plus za ilość ts.Ja nie kupuję,więc każda taka nagroda mnie cieszy :)

20. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event będzie robiony. Zawsze coś wpadnie, a oczekiwanie na to co się wykluje..... :)
    Kasztanka użyłam w ostatnim evencie na super polach, wylatywało po 17 wypadajek z cebuli, to i tak lepiej niż z eventowych po2. Jak się chce wcześniej skończyć event, to on pomaga.
    Powodzenia wszystkim !

0olimpia0 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.