Opinie Dookoła świata

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Dla mnie jak zwykle najwazniejsze w każdym ewencie to zdobyć pnacze. Później w miarę mozliwości wypadajkowo-badylowo-czasowych itemy. Tak więc pomału do przodu. Narazie w 4 zadaniu brakuje 26 map.

Anhedrea likes this.
  2. pierr90

pierr90 Hrabia forum

u mnie na razie 4 srebrne zrobione:) idzie powoli. Cmj dziala cuda!!

eliza9070 and ma-ter like this.
  3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    utknęłam w czwartym i sobie posiedzę, idzie jak krew z nosa przez zielsko 8)

gadek and ma-ter like this.
  4. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

U mnie rośnie roślinka eventowa, jeszcze mam nadzieję rozsiać ją tylko raz ale kompasów mam tylko 462 więc potem super pola i goździk, na ile starczy mi SN. Jak się sprężę to jutro event skończę :)
    Pozdrawiam

Anetta41 likes this.
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po porannych zbiorach brakuje mi jeszcze:22 mapy i 153 kompasy................
    do skończenia zadania 5 zabrakło 8 kompasów i 1 mapy............
    papirus posiany,zbiór o godz. 12.49,ale wtedy będę w pracy,więc sobie poczeka...................

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A ja Wam powiem, że nie lubię tego czasu rośliny. Nie pasuje mi do rozsiewu, bo muszę siedzieć do 1:00, żeby rozsiać na wszystkie pola, co prawda nieco lepsza na czas pracy niż roślinka 4-godzinna, ale i tak trochę szkoda zostawiać na ten czas czy na sen. A już na pewno mnie męczy, że siedzę w weekend w domu i zamiast podgonić to prawie 5 godzin czekam na zbiory...
    Ale nic to, na szczęście event dość prosty, więc się wyrobię, tylko postępu nie widać na razie...

7. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

4 zadania skończone. Z pierwszych 6 ts-owych drzewek godny uwagi jałowiec, reszta to np. surmia xxl :(
    Pozdrowienia dla dzielnie walczących ! :)

Anhedrea, eliza9070 and Alicjanastka like this.
  8. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam niedzielnie

Skończone :)

Pnącze pracuje. TS wystawione na farmie - wyspowe zbieram. Farma wróciła do dawnego stylu ;)

Pozdrawiam słoneczne i trzymam kciuki :)

9. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Witam. :)
    Zostało mi do zrobienia zadanko 4 etap złoty i diamentowy by mieć ostatni itemik i na tym zakończę mój event, bo z pnącza nie korzystam xD
    Reszta itemików stoi dzielnie na wyspie skarbów. :) :D

10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam w niedzielne przedpołudnie. U mnie również skończone, pnącze odpaliłam wczoraj wieczorem, a resztę skończyłam dzisiaj po 9 tej.
    Poszło bez spinki, nie trzeba było demolować całej farmy, a jeszcze zostało bardzo dużo czasu. Życzę powodzenia walczącym i trzymam kciuki na pewno się uda. Pozdrawiam.

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dzień dobry:)

Wypadajki ładnie lecą. Jeszcze tylko 54 szt., czyli tyle co nic. I to wszystko na eventówce i kartofelkach - bez czarów z SN i kasztankiem:)
    Z papirusem co prawda będę się jeszcze grzebać do wieczora, ale to przez to, że na całej farmie (z wiadomych powodów;)) królują ziemniakixD Bardzo lubię takie spokojne, zarobkowe eventy, bardzo:inlove:

12. 11eveline

11eveline Książę forum

Pnącze zdobyte, a do końca eventu brakuje 110 kompasów. W rozpędzie posiałam papirus, którego już mam w nadmiarze. Jednak usunęłam rosnące rośliny na farmie i przywróciłam standardowy wygląd czyli drzewka i zagrody. A teraz cierpliwie czekam na wypadajki. :)

13. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

ale wymyslili z tym odwroceniem trudnosci zadan :D

ktos ma wolnego jednego CMJ do podarowania?

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

jeszcze 28 szt wypadajek i finito teraz pora na ziemniaczki

.Robaczek. and talarek1961 like this.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry w słoneczną , piękną , niedzielę . :)
    Babcia 4 zasiewy badyla przegapiła , to teraz jest do tyłu , ale powoli się robi , co tam jak nie zrobię całego to świat się nie zawali ,
    najważniejsze itemy , a reszta jak czas pozwoli .
    Niektórzy skończyli , więc gratuluje , a tym , co jeszcze walczą z ewentem powodzenia życzę .:)

16. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Witam,
    Już w trakcie 4 zadanka, niedługo zbiór i znów posunę się do przodu;)
    Pozdrawiam

Alicjanastka likes this.
  17. -manowy1-

-manowy1- Czeladnik forum

u mnie idzie powoli, mam 185 wypadajek ale dzielnie walcze;
    jesli komus zalega cjm to bardzo prosze o pomoc bo juz zadnego nie mam a kasy brakuje;
    bede wdzieczna za wsparcie
    pozdrawiam

18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam niedzielnie :music: Do ukończenia całego eventu brakuje mi 16 map i ok 130 kompasów8)Teraz badyl rośnie tylko na wyspie - za niecałe 2 godziny zbiór-może starczy:music:A jak nie to posieję jeszcze na jednym polu. Na farmie sieję teraz ziemniaczki z marchewką:music:bo można na tym zarobić :inlove: Muszę podgonić SG bo wydałam trochę na produkty potrzebne do misji z kombajnami. Nie muszę kupować pomocników:D

-niki66-, 0olimpia0 and -katie1234- like this.
  19. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

A ja dopiero zaczynam - dziś rozsiewam. Miałam rozsiać w piątek, ale posiałam i ... nie weszłam do dziś na farmę, więc zarosło chwastem.. Ponieważ nie demoluję farmy i robię na 3 polach, nie wiem czy zdążę...

.Robaczek. and 0olimpia0 like this.
  20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Rankiem zakończone, teraz mi się przypomniało żeby pnącze odpalić:):) tsy na razie zostawię w pasku wystawię jak więcej uzbieram:)

Thread Status:
Not open for further replies.