Opinie Dookoła świata

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam popracowo:D
    zebrałam,posiałam,podliczyłam i............jak się nie pomyliłam,to brakuje mi 63 mapy i 151 kompasów
    3 zadania zrobione w całości,w 4 srebrne
    zatrzymały mnie nie wypadajki,ale mapy.............

Anhedrea, amber♥ and -katie1234- like this.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja z tych nowości które wymieniłaś mam tylko jałowca więc może teraz coś trafię badyl do 20 rośnie

3. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Więc wszystko przed Tobą teraz :) Za parę minut zbieram i potem następny zbiór po 21.00

Wrzosowisko3 and amber♥ like this.
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

hihihi to i tak dobrze ja jałowca w evencie wygrałam ( nie jako TS) ..:)
    Obecnie na stanie 11.500 rośliny , 491 wypadajek ..nic na razie nie wrzucam , ani nie mielę bo potem się gubię :D tym razem odpaliłam kasztanka ale nie dla wypadajek - spokojnie zbiorę i sąsiedzi przez płot kompasami rzucają ..:p..dziś jeszcze 1 zbiór ..na noc posieję długo rosnące ( Marcel mi dał kombajn to mogę szaleć na małych polach )a jutro dosieję i będzie koniec ..hmm na cuda TS-owe nie liczę
    Powodzenia wszystkim

5. -katie1234-

Jałowce mam 4 :D Ja mam 334 wypadajki, 6 tys roślinki. Weekend wolny to posieję :D Uciekam niedługo na imprezę rodzinną, ale myślę, że po 21.00 wlecę Was odwiedzić i zebrać plony :D

Wrzosowisko3 and .Robaczek. like this.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

To baw się dobrze :)..a farma nie zając nie ucieknie jak roślinki poczekają to może więcej wypadajek dają ;)

-katie1234- likes this.
  7. -katie1234-

I tak trzeba potem dzieciaki przy kompie skontrolować jak bajki oglądają :D Ja już nie wierzę w więcej wypadajek :D Ważne, że na razie kurka nie przykręcili xD:cry:

amber♥ likes this.
  8. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

no całkiem ładnie lecą, a swoją drogą ciekawe czy marchewka gotowa do zbioru da więcej wypadajek gdy się zbierze kilka minut poźniej, raczej nie :D

9. *ewa*

najbliższy zbiór papirusa o 20.40
    ale nudzić się nie będę,bo mój synio właśnie wystartował i przede mną 3 godz. grozy:(

gadek and olenkabe1 like this.
  10. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

hihi ja też walczę, czy się uda czy nie, to się okaże xD. Na noc goździki, w dzień eventówkę, i liczę na to że jakoś doczłapię do końca ;)

patrycja9922 likes this.
  11. -manowy1-

-manowy1- Czeladnik forum

mi dzieki podeslanym cjm roslinka poomalu sie zbiera;
    wypadajek 105 wiec szalu nie ma ,ale i tak licze,ze chociaz pnacze zdobede i moze cos z itiemow
    oby sie udalo:)

patrycja9922 likes this.
  12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    tak latwego eventu jak obecny to dawno nie bylo......
    w ciagu tych kilkudziesieciu godzin jego trwania zebralem 584 szt.kompasow,,,,na starcie eventu zebralem sekwoje+ xxl na bahamie..nie uzywalem kasztanka sialem tylko eventowke ktora,to mam juz w wystarczajacej ilosci....
    jak dla mnie eventy sa coraz gorsze i zniechecaja do grania:(

13. mychad

mychad Okazjonalny autor

Odsłoniłam pierwsze TS, a tam... tabebuja :) aż się chce dalej siać eventówkę

14. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

jak dobrze pojdzie to dzisiaj skoncze 4 zadanie :p

15. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Norbi mnie cieszy łatwość tego eventu :), pogoda jest piękna, wiosna zachęca do wyjścia z domu, więc ....... jutro koniec eventu i tak jak dzisiaj, tylko słoneczko :inlove:

16. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Przyłączam się do Twojego zdania, mamy czas i na event i na spacer - co jest coraz mniej możliwe. Więc korzystałam ze słonka a teraz ostatnie zasiewy mnie czekają a rano będzie niespodzianka

17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie bój się :) Doleci na nasze lotnisko Lublin :)

Zbiór za 35 minut. Z kompasami tak sobie, dziś sąsiedzi na spacerach :)

Nutka, gadek, 0olimpia0 and 1 other person like this.
  18. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Ja też kocham wiosenkę i te ptaszki śpiewające, i te gołębie romansujące na drzewach, i tą przyrodę budząca się do życia, ale zgadzam się z Norbim, że kiedyś eventy, to były eventy:)hihi Czasem były krótkie, wnosiły sporo adrenaliny, ale też i dużo satysfakcji z jego ukończenia, i o to chodziło:):):)
    Roślinki zasiane za 4 godziny zbiór. Wypadajek sporo, więc nie ma się czym martwić:) Jutro pewnie koniec, tak bez emocji:)

Farma-99 poziom(04.05.2010)

azikowo, -norbijas- and zzizzie like this.
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Chodzicie na sześciogodzinne spacery...? o_O
    No to szacun 8)
    Moje spacery bywają raczej krótsze, więc świetnie się mieszczą między zbiorami nawet badyla podlanego wodą xD

Badyl rośnie i wygląda coraz bardziej przygnębiająco.
    Ale już niedługo będzie z głowy... niestety nie wydłuży to moich spacerów, niezależnie od słońca i innych zachęt.

gadek likes this.
  20. *ewa*

ponoć już wylądował,tak pisze córa:D
    a Ty może mieszkasz w okolicy Lublina?????????
    za 10 min. jak zrobią się mapy 4 zadania będą zrobione:D

-rybka24- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.