domek na drzewie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika domcia215, 14 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. domcia215

domcia215 Forumowy żółtodziób

dzien dobry mam pytanie czy bedzie możliwosc kupienia jeszcze domku na drzewie z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj domcia215.

Otworzyłaś wątek w dziale pytań dotyczących forum, przenoszę więc do odpowiedniego działu.

Jeśli chodzi o podstawowy item czyli Domek na drzewie to będzie do jednorazowego zakupu w Galerii handlowej za 1 000 000 SG do dnia 13 czerwca 2019, godz. 22:00.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. domcia215

tylko w galerii nie ma tego domku
    pozdrawiam

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

U mnie jest:

Jeśli nie kupiłaś wcześniej, to moim zdaniem musi być :)

5. SMOD_Atena

zzizzie dziękuję za pomoc.

domcia215 po wejściu do Galerii skorzystaj proszę z wyszukiwarki (małe okienko w prawym, górnym rogu) i wpisz np. Domek - jeśli nie kupiłaś jeszcze tego itemu to z pewnością będzie do zakupu.

Daj proszę znać czy udało się kupić item czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. domcia215

tak mam z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam

7. SMOD_Atena

Rozumiem, że masz już Domek na drzewie. Cieszę się, że wszystko jest w porządku i w związku z tym temat zamykam. Pozdrawiam wzajemnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.