domek na drzewie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -zenonek-, 5 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -zenonek-

-zenonek- Czeladnik forum

kupiłam pakiet domku na drzewie ale nie mam podstawy domku i nie mogę go postawić. Jak zdobyć tą podstawę?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podstawowy item jest do zakupu oddzielnie w Galerii handlowej za 1 000 000 SG:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -zenonek-

weszłam w galerię i u mnie nie ma tego domku są 3-inne(np.sowie jajo), a tego domku nie ma.

4. SMOD_Atena

Wpisałaś nazwę lub część nazwy itemu w wyszukiwarce Galerii tak jak jest to widoczne na obrazku w poprzednim, moim poście? Spróbuj wpisać, jeśli nie kupiłaś jeszcze tego itemu to musi się wyświetlić.

Bezpośrednio powinno Cię przenieść do zakładki z itemem i pakietami po kliknięciu odpowiedniej ikony w zegarze eventowym nad Twoim herbem ze slotami.

Daj proszę znać czy udało się kupić item czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -zenonek-

dziękuję za pomoc, znalazłam tylko postawiłam go na pnączu i teraz muszę go ściągnąć.Miłej niedzieli życzę.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę a skoro problem rozwiązany to temat zamykam i wzajemnie miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.