Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja zbieram bakłażana i zasieje na nowo :( mam dość czekania

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Albo mój ostatni kupon ze wszystkich możliwych... Tak, ostatni. Koło też mam rdzawe8)

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Z tym kodem to śmiech na sali jest!!-.-

4. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Taki Kod to są zwykłe ochłapy rzucone, macie i siedzcie cicho taka jest polityka BP.
    Trzeba się chyba dobrze zastanowić nad pożegnaniem z tą grą, bo tu już tylko gra się toczy o kasę a nie o gracza

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A czy pamiętasz,żeby kiedyś dali jakiś"wypasiony" kod?o_O Zawsze tylko coś, na otarcie łez...Kombajn i siewnik kupiłam za florki-czas-tik,tak,tik tak...Oddadzą?o_O Nie sądzę-tak,jak inne rzeczy,które inni już w event włożyli...-.-

6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jestem bardzo cierpliwa i mogę czekać na ten event dzień dwa a nawet więcej
    jednak nie cierpię jak człowieka traktuje się jak niemotę, jakieś tam jedno wielkie nic
    nie zasługujące nawet na strzęp jakiejkolwiek informacji. Wiem że trudno przewidzieć
    kiedy błędy uda się naprawić, jednak przesunięcie choćby o 24h
    /nawet jeśli uda się naprawić wcześniej/ byłoby wyrazem poszanowania graczy
    i ich czasu - takie jest moje zdanie na ten temat.
    Rzucenie śmiesznego bonusu jest po prostu upokarzające, cieszcie się.....z ochłapu .

Ostatnie edytowanie: 6 października 2022
  7. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Szkoda komentować tego co wyprawia BP. Dawno nie było wtopy, to teraz jest na maksa. Bakłażan czas zebrać, zmarnowane blisko 6 godzin upraw / hodowli / zbiorów owoców. Widać komuś w centrali podoba się gra w kulki. Oczywiście nie w swoje kulki....

8. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Za takie opóżnienie dali by drzewko florenowe i było by super

9. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich
    czekam jeszcze 10 min. i gaszę wszystko
    tylko szkoda zmarnowanych bonusów
    za nim to wszystko rozsieje północ mnie zastanie
    a rano do pracy trzeba wstać
    pozdrawiam

10. ankagdw

Bez przesady..

11. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Albo po 5 skrzynek Piccolo, ale by nam radochę sprawili hihi. I nikt by już nie narzekał i chcielibyśmy więcej takich awarii z takimi nagrodami pocieszenia :)

12. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

gdzie tu widać przesadę?

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mam identycznie. Nienawidzę polityki "Człowieka tak się traktuje jak zwierzę" (cytat z wiersza "Ocalony" Tadeusza Różewicza) a niejednokrotnie nawet gorszej-.-
    Ostatnio to zaproponowałem w rozwiązaniu pewnej sprawy z PT i odpowiedzieli, że nie ma opcji, bo floreny to waluta w grzexD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 6 października 2022
  14. ankagdw

No w drzewie florenowym. Do tego miesięczny abonament na maszyny i 100 imprezówek jakby ktoś komuś kazał odpalać maszyny czy bonusy... Bez jaj. Rekompensata powinna być owszem lepsza bo ludzie marnują czas. Nie za utracone dynksy bo nauczeni doświadczeniem mogli ich poprostu nie odpalać. Tyle. 8)

15. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dobrze ze demolki nie robiłam zwierzątka sobie karmie :p

16. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Bardzo dobrze napisałaś
    rozumiem , że mogą nastąpić trudności tyle tylko że to jest stara gra i większość tych eventów to odgrzewane kotlety z powtarzającą się mechaniką i oni już dawno to przetestowali. Niestety nam każą czekać w nieskończoność.
    Już mogliby przesunąć start na kolejny dzień.
    Wszyscy gracze mają inne sprawy na głowie niż czekanie do nocy!
    Czy oni myślą że my po nocach będziemy siedzieć żeby rozsiać eventową roślinkę?
    Sorry bardzo ale przyzwoitość wygląda inaczej!

17. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Też się nie zgadzam bo jak już ruszy Event to u mnie na kole się już nic nie trafia dlatego zawsze kręce kołem na pól godziny przed i zawsze coś się trafi sprawdziłem to już na 5 Evenentach.
    To albo niech skończą z losowością i każdy będzie kręcił dopiero po ruszeniu Evenentu

18. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Zebrane i dobranoc. Gdyby kogoś ominął kod: DELAYED ;)

19. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Ale pierwsze ogłoszenie dali na 2 godziny przed eventem, to pół godziny przed nie miało sensu kręcenie kołem.
    U mnie kompletny spokój, to co przygotowane nadal sobie czeka. Kiedy się rozpocznie to pozbieram. :p

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dziś już na pewno event nie ruszy,bo to by było totalne świństwo ze strony BP...Chociaż totalnym świństwem jest też brak info,oprócz kodu...Bakłażan u mnie,jak rósł od niedzieli,tak sobie dalej rośnie i czeka ale ja w nocy eventówki rozsiewać nie mam zamiaru,nawet,jakby się event zaczął 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.