Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

No i dalej cisza....

2. winiulka

winiulka Moguł forum

brak jakichkolwiek do tej pory informacji ze strony centrali uważam za lekceważenie nas
    niech event zacznie się nawet jutro ,ale należy o tym poinformować
    nie wkurza mnie to,że są problemy co niestety jest bardzo często ,ale brak informacji
    my gramy, my płacimy i chyba należy nam się trochę szacunku

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Szczególnie w świetle tego, że na rynku gier jest naprawdę w czym wybierać a BP jest daleko w d....ziurze za innymi producentami. Nie ma się co oszukiwać.8)

4. lonli

lonli Aktywny autor

Zebrałam, wylogowałam, wrócę jutro. Siedem godzin od oficjalnego info to już ciut za długo.

5. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Chyba zbiorę,posieję coś innego i na wieczór obsieję znowu bakłażanem. Ale bym się smiała gdyby wieczorem ruszyło :D

6. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Ludzi lubią konkrety, nawet jeśli jest to na zasadzi np pomiędzy godziną 20 a 22 albo do 22

7. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Dom nie taki straszny, a jednak postraszyło i to mocno:D

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No oki,to przeze mnie :( Przyznaję się 8) Widocznie BP miało zamiar pokrzyżować mi plany,bo w końcu event robić chciałam a odbiło się na was wszystkich...Sorki...:cry::cry::cry:Ale się nie dam,w końcu muszą ruszyć i zrobię go8)

9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ten kto to naprawia nie wie ile mu to zajmie. Poda konkrety, a potem okaże się, że nie zdążył i ludzie będą znowu mieć fochy.
    Gdyby wiedzieli, to by nam napisali. Nie da się zgadnąć ile trwa naprawa, skoro nie wiadomo co się popsuło...
    Cierpliwość jest cnotą Farmerzy ;)

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mamy kodzik:mad:DELAYED

11. kobuma

kobuma Stały bywalec

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

dali kod :) mocno się wysilili :mad:

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

14. Pryku

Pryku Weteran forum

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Mój śp tato powiedziałby o tym kodzie: W buty niech sobie wsadzą- będą wyżsi :D Koniec cytatu .

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ten kod to jednak zacny - ostatnio mam niedomiar Super Nawozu Zosi, SP i imprezowych wejściówek, SN jeszcze trochę mam (chociaż nie ukrywam, że imprezówek i wszystkiego mogliby dać więcej:p) :D:D:D

EDIT: No dobra, ale mam jedno ale... Oddajcie mi mój kupon na 24h, który specjalnie dla pełni odpaliłem:mad::mad::mad:

17. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Kurczaki. Gdybym wiedziała, że do wieczora nie wystartują, to bym roślinki zebrała i zwierza na pola wypuściła :cry: A tak pół dnia czekania i nic, słabo trochę :oops:
    Chociaż z drugiej strony brak konkretów zrozumiały- podadzą konkretna godzinę, event nie ruszy i będzie jeszcze gorzej… :sleepy:

18. 22vader

22vader Forum Pro

ale co się bulwersujecie, napisali że w oczekiwaniu jest ten kod, więc będzie jeszcze jeden jak to wszystko rozwiążą
    więc kod jest tylko bonusem w czekaniu

19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie bakłażan od 9.00 rano czekał na zbiór. Zebrałam teraz. Po północy zasieję od nowa.

20. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Niech sobie ten kod nie powiem co a gdzie moje 300 imprezowych i 3X100% i 2X200%

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.