Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Nie ma sprawy,rozumiem :D
    Właśnie wróciłam z grzybobrania,zaglądam na farmę a tu zonk :D Czy się denerwuję? Nieco. Czy mnie to zdziwiło? Wcale :D Dawno nie mieli już takiej wtopy,więc czekałam kiedy się przytrafi ;) Kod to będzie zapewne jakiś śmiech na sali ,ale na to wpływu nie mamy. Pozostaje czekać. I zastanawiac się,czy zbierać i siac ponownie czy sobie darować i po prostu czekać.

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Wpadłam do domu, patrzę 14.50 więc odpaliłam dopalacze, kombajn na 24 godz. zebrałam i ... patrzę nie ma co siać:sleepy: no nie napiszę jaka wiązanka poleciała jak przeczytałam, że event opóźniony. Wypadajki poszły się czesać i nie wiadomo co posiać bo nie wiadomo kiedy odpalą>:(>:(>:(

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zawierzę kobiecej intuicji.8)
    Idę zebrać.:)

4. KarolinaZawada

KarolinaZawada Czeladnik forum

a miało być tak pięknie....a rzeczywistość zrobiła nam psikusa

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie zbieram .. w mrokach i tak nie mam nic do roboty.
    Ciekawa jestem jak długo bedziemy czekać.

KsiądzxD, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja tam sobie wyjście awaryjne znalazłam i zebrałam z grzybowego lasu - do 16-stej to sobie grandę tych ząbatych pomidorów nasieję , coby kombajn nie stał bezproduktywnie :p - a na polanie pełni niech bakłażan nabiera mocy , by obficiej wylotkami sypnąć xD:cry:- jakby opóźnienie miało potrwać dłużej , to także zbiorę - w poprzednim ewencie wylotek był nadmiar , więc tym bardziej w tym polecą , chociażby ze względu na owo opóźnienie :music:
    no ja przynajmniej taką mam nadzieję, że kurkowy kran odkręci , coby trochę poodwkurzać farmerów :pxD:cry:

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witajcie wczoraj wróciłam z sanatorium jestem chora myślałam że rozsieję roślinę i się położę do łóżeczka a tu taka niespodzianka chciała bym wiedzieć czy dziś ivent ruszy a jeśli nie to kiedy bo tak siedzieć przy kompie to szkoda czasu a już nie wspomnę że mamy oszczędzać prąd

8. Malwina-02

Malwina-02 Okazjonalny autor

Na event też czekam :sleepy:
    ale już 3 razy mnie z forum wywaliło:cry:
    może za to że słupa z ogłoszeniami na GT szukałam :p
    sama niestety nie umiem to może czekając na event dobra duszka założy ? ;)

krasnoludek10, Aisha1969 oraz vannkama lubią to.
  9. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Podpisuję się rękami, nogami i czym się da. Zrobiłam dokładnie to samo. Też spóźniona itd, itp ... I na dodatek wywala z forum :cry::cry:

10. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No bardziej wkurzyć się chyba nie da xD:cry: Inaczej statystyki zawałowe zaczniemy prowadzić ;) Ja

k na razie statystyki forum szaleją :D Dawno takiego ruchu tu nie było :D Ostatnio chyba przy przechodzeniu na unity :D O wypadajkach w ten sposób nie myslałam,ale faktycznie byłoby miło, gdyby lecialy porzadnie w tym evencie 8) Za to wywala mnie z forum i mam problem z zacytowaniem rozmówcy: wstawia jak i gdzie chce o ile wstawia. Edit: jak widac na załączonym obrazku.

11. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Określcie ile opóźniony, bo nic nie można z mrocznymi robić. Chyba można napisać? czy to godziny czy doba, nie wiadomo czy czekać.

12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Sprawa poważna. Nawet wyprzedaż wejściówek nie działa.

13. gangrion

gangrion Mieszkaniec forum

A ja zbieram i sieję :) Pewnie opóźnienie będzie do jutra i na noc raczej nie włączą :)

14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam frmerska brac;)
    dopiero weszlam na farme a tu, hmm, klapa:sleepy:
    poczekamy, zobaczymy, BP szykuje szkrzynki Picolaka za opuznieniexD, a moze jeszcze cos;)
    ale to tylko moje zdanie ;)
    dla przypomnienia, jest kombajn za pol ceny:)

Ostatnie edytowanie: 6 października 2022
    krasnoludek10, PolakM oraz vannkama lubią to.
  15. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Taaaaaaaaaaa. Muszę szybko szykować miejsce na te wszystkie piccolakowe itemy ;)xD

16. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

Hejka, a ja biorę przyklad z Gangrion i biorę sie za dalsze sianie

17. PolakM

PolakM Książę forum

to ja też szykuję miejsce na Picolaki xD , ciekawe tylko ile dadzą 2 czy kilka sztuk :)
    Czy gdzieś jest info ile opóźniony start

krasnoludek10, vannkama oraz Frytka2012 lubią to.
  18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

o_O o... to faktycznie coś się posypało nieźle, jak nawet wyprzedaż nie działa:music: a może sama wyprzedaż się posypała i dlatego ewent nie startuje:p bo to wiadomo, że najpierw te ważniejsze rzeczy muszą działać, a dopiero po nich te mniej ważne 8)
    Co jak co, ale zawał z powodu farmy to mi na pewno nie zagraża - ani teraz , ani w przyszłości.
    Co mam się irytować, że jest poślizg przy starcie - ani on pierwszy, ani ostatni , więc ... po prostu czekam i robię na farmie, co mam do zrobienia.
    Fakt , że Mietka trochę maruda - tak jej pilno tego Lewa Karskiego siać , ale jej tłumaczę ;
    Jeszcze się miła nasiejesz
    nasiejesz tego ,,lewbioda,,
    więc teraz czekaj cierpliwie
    i upiorności nie dodaj...

19. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dziękuję za troskę, ale mam 6 kaktusów i w zupełności wystarczają mi z nich gromnice. Na razie nikt nic nie zrobi, nie zasieje i nie kupi :(Dałam do slotu kerststol i białą niewinność, dobrze, że nie kupiłam kombajnu za floreny :( A potem zajrzałam na ogłoszenia eventowe w "centrali", bo tak się nauczyłam, że tam są najbardziej wiarygodne informacje. W rubryce "dzisiejszy event" wszystkich szczegółowych informacji nie ma i niektórzy gracze mogą rutynowo wejść na pola pełni księżyca i być rozczarowani i rozgoryczeni, co jest zrozumiałe. Czyli pośpiech farmera jak najbardziej nie wskazany :(

20. mukrz7

mukrz7 Forumowy żółtodziób

Zamów powiadomienie smsem o starcie eventu za x florenów . :)

21. marcia987

marcia987 Forumowy żółtodziób

Rośliny eventowej nadal nie ma choć jest prawie 2 h po czasie. Ktoś wie co się dzieję?

krasnoludek10 i mysza199710 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.