Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Miałem rozplanowany czas na event dzisiaj, jutro i w poniedziałek. Pozostałe dnie odpadają, mam już inne obowiązki i sprawy do załatwienia. Jeżeli event nie odpali dzisiaj to dla mnie pozamiatane. A żaden kod nie będzie w stanie zrekompensować tego, co można było w evencie zgarnąć.

2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Miałem o tym samym pisaćxD
    No to czekamy na event.
    Ciekawe ile osób zbierze, bo nie spojrzy, że event się nie zaczął?

3. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

I nie wiem.... Zbierać tego bakłażana co mi od wczoraj rośnie, czy ma tak sobie siedzieć ze dwa dni?

Aisha1969, krasnoludek10 oraz kobuma lubią to.
  4. klonek68

klonek68 Generał forum

Czy to pierwszy raz że gra zaczyna się z opóźnieniem -.-nie , więc warto przed rozpoczęciem sprawdzić czy działa. Ja zaglądam na farmę ok 14;05 i na początek czytam wiadomości .Sprawdza się ;) a 5 min mnie nie zbawi

5. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

z rozpoczęciem eventu czekają na mnie. Zbiór rośliny o 15:30....xDxDxD

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

ja się zalogowałam i po lewej stronie nie widziałam wykrzykników wiec pomyślałam, że coś jest nie tak, no i rację miałam
    tylko, że niedługo do pracy wychodzę, także lipa, bo nawet nie rozsieję eventówki :oops: a imprezowe wejściówki też wykręciłam, także ten tego...:oops:

Ostatnie edytowanie: 6 października 2022
    Aisha1969, krasnoludek10 oraz kobuma lubią to.
  7. Pryku

Pryku Weteran forum

Posialem od nowa, jeszcze wyjdzie na to ze zacznie sie jutro o 10 albo 14.... Nie lubie tak czekac bezczynnie

Anneloes, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. puniak3

puniak3 Moguł forum

i mnie ręka swędziała żeby kupon i koło pomęczyć ale nauczona doświadczeniem strzeliłam się po łapie i najpierw sprawdziłam czy ruszyło o jaka jestem z siebie dumna xDxDxD to czekamy i gumiaków nie ściągamy

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nikt chyba nie lubi - czy to w życiu realnym, czy w grze. Czekanie jest najgorsze, ale jednocześnie ćwiczy naszą cierpliwość:);)

W temacie - dalej czekam na rozpoczęcie eventu i w związku z tym nie zbieram:sleepy:Ale co będę się nudził, idę sobie przestudiować jeszcze raz poradnik, bo ktoś tutaj pisał o wymaganych drzewach itp. a ja pierwsze o nich słyszę - tak to jest jak poradnik czyta się w pośpiechu:p

Ostatnie edytowanie: 6 października 2022
  10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Po zalogowaniu kliknęłam w zegar, a tam tylko pełnia i kombajn, więc się wstrzymałam ze zbiorem. Mrocznych roślin i tak mam w nadmiarze, więc zostawiam to na łące. Czy zbiorę za godzinę, czy za dobę - wsio jedno.

11. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Joł tyż :D no i patrza a tu:
    "Obecnie nie jesteśmy w stanie ocenić, jak duże będzie to opóźnienie. O dalszych szczegółach będziemy Was informować na bieżąco.

Przepraszamy Was za tę sytuację. Aby nieco zrekompensować Wam niedogodności, przygotowany zostanie mały kod bonusowy".
    Taaak! ten mały kod bonusowy Mnie uspokoił, mogę gasić. Na pewno dadzą 1 000 roślinki i inne dobra :p:D

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Powinny być procedury awaryjne.:p
    Jak ewent nie odpali, są problemy, to jest przesuwany start o dobę.
    Wtedy bym spokojnie zebrał i na jutro przygotował na nowo.
    A tak co robić?:oops:
    Zbiorę i zaraz będzie info, że start od np. 16:00?
    Czy czekać bezproduktywnie do...
    No właśnie, do kiedy?

13. Biba

Biba Okazjonalny autor

i po co event gonić eventem , a na nim jeszcze jeden event ?
    nie rozsądniej byłoby dawać mniej evenrów lepiej przygotowanych ?

ale to retoryczne pytania ale moim zdaniem byłoby znacznie mniej frustracji i wiecej zadowolonych graczy
    a tak jest jak jest :(

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja zebrałam. Teraz nadal uzupełniam zapasy a event ewentualnie zacznę jutro. Oczywiście jak do tego czasu wystartujexD

15. danagk70

danagk70 Okazjonalny autor

i jak zwykle klapa,nie zauważyłam i postawiłam sobie bonus +2 i klops,poproszę o zwrot mojego bonusa

16. Pryku

Pryku Weteran forum

No i 100% zbiorow na dobe xD

+2 nie dziala na eventowke, pisalem to przy poprzednim evencie

17. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Kurcze, ja też się zastanawiam, czy zbierać. Jestem na dorobku i mam tyle rzeczy do odblokowania jeszcze:oops: Jak do 15 nie ruszy, to zbieram. Może dzięki temu podgonię uszaka i w końcu się dorobię owiec zombie :p

krasnoludek10 lubi to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brakuje mi:
    • 12 duchów,
    • 15 krzaków-wytrzeszczy,
    • 15 dziwideł olbrzymich,
    • 16 macek wierzby ośmiorniczej.
    Tragedii nie ma na szczęście:p;) Za to ze zwierzaków mnie ogołocą, bo mam po 3 sztukixD:cry:xD Dobrze, że chociaż skrzyneczki teraz rzadko otwieram, to względnie szybko odzyskam:D Drzewa też mogę podmienić a rośliny wezmę ze skrzyneczek jako ostateczna ostateczność, bo wysiać takie drobnice to nie problem:p

19. winiulka

winiulka Moguł forum

najgorsze ogłoszenie jakie może być "będzie opóźnienie"
    1godz, 2godz czy 24?
    a ty farmerze czekaj i przeglądaj forum - makabra

20. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

tia ,dobrze że bonusów nie odpaliłam wcześniej :) bakłażan czeka :) parę lat wcześniej chwaściory by urosły hihihihih

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.