Opinie Dom nie taki straszny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Dom 1 robię a na inne zobaczymy jak pójdzie z czasem przynajmniej pnącze zdobyć ;) Powodzonka dla Was jutro ;)
    Pamiętajcie o sianiu bakłażana na noc i zbiorze zaraz po 14 ej aby na starcie mieć zapas wylotek ;) Niby podstawa ale można łatwo zapomnieć ;) Także jutro pracujemy i bawimy się w mrocznych klimatach buuuu :D

2. szary_ludzik

szary_ludzik Weteran forum

Ach...
    Trzeba robić!
    Pnącze, może Picollo? Albo neon...? Coś się upoluje.
    Może wszystko?
    Rozmarzyłam się...
    Zapewne tylko jeden domek zbuduję.
    Mam malutką prośbę do osób, które przy pomocy CJM, koła, bonusów ze stodoły, zielonych kropel zakończą budowę domków już jutro, albo przed niedzielą...
    Postarajcie się nie psuć niespodzianki widokiem skończonych, zbudowanych domków - nie wklejajcie ich na forum przed czasem, bo taka budowa i patrzenie na postępy to fajna zabawa w odkrywanie nowych pojawiających się z każdym etapem elementów, a czasem na forum są w całości udostępniane zanim ja jeszcze zdążę rozsadzić roślinki.
    Z góry dzięki.
    pozdrowionka i powodzenia dla wszystkich budowniczych

3. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Jeśli nic nie ulegnie zmianie to zrobię pierwszy domek.... postaram się go zrobić jak najszybciej (mam nadzieję że koło będzie łaskawe) bo niestety w domu mam chorego synka i aktualnie farma zeszła na dalszy plan... jak to mówią.... prawdziwe życie :sleepy:
    Powodzenia walczącym i życzę wszystkim ukończenia całości :)

4. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Wszystkie składniki do budowy domów w wystarczających ilościach - rośliny, owoce drzew, zwierzęta - czekają gotowe w stodole. Teraz tylko zakasać rękawy i siać, i zbierać do oporu. Nie wiem, czy się skuszę na kaktus XXL, bo czułby się wyróżniony w gronie pozostałych 5 kaktusów. W stodole zalega 141 gromnic i kolejne 72 dorastają - po 12 z każdego kaktusa. Na razie powstrzymam się od oddawania produktów do misji w spółdzielni, a potem zobaczymy, ile się uda wycisnąć przedmiotów za GT :)

5. mruczus6

mruczus6 Czeladnik forum

Robimy, ciekawe pnącze zawsze się przyda do PD

krasnoludek10 lubi to.
  6. ngale

ngale Młodszy ekspert

A co daje to Piccolo?

krasnoludek10 lubi to.
  7. ewanta

ewanta Komandor forum

cudowna skrzynka piccolo:
    Zawiera 1 losowy przedmiot spośród: Bukiet kwiatów (+), Zabawa w wodzie (+), Święto Świateł (+), Kijek pogo (+), Tańczący z liśćmi (+), Bajkowe źródło (+), Kumpel niedźwiedź (+), Wieczne poszukiwanie skarbów (+), Dyniowy prezent (+), Kosiarz trawy (+), Opryskiwacz (+), Inwazja robali (+), Genialny wielozadaniowiec (+), Uczeń Ingrid (+), Cylinder iluzjonisty (+), Kwieciste melodie (+), Parasolka w kropki, Chomicza muchołapka, Nieumarły skarb, Magiczne drzewo, Drzewo florenów

zawartość skrzyń można sprawdzić tutaj:

https://docs.google.com/spreadsheet...gFuLt6dDQ/pubhtml?gid=0&range=b:g&single=true

a o itemach /np. bukiet kwiatów, zabawa w wodzie.. itp./ poczytać tutaj:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/tabele-itemy.10493/

8. puniak3

puniak3 Moguł forum

pnącze znowu bez skrzyneczki:cry:jakoś te procentowe mało mnie pociągają piccolak kusi choć i tak z reguły daje marność ale robię a nóż widelec się pofarci i coś fajnego wyskoczy więc zakasuję rękawy i do roboty

krasnoludek10 i AngelGina lubią to.
  9. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Bakłażan gotowy do zbioru :) Czekam do 14.00. Skupienie level expert,żeby odruchowo nie zebrać wszystkiego kombajnem ;) Udało mi się odblokować kolejny obszar w grzybowym lesie. Nie jest źle. ;) Swoją drogą ciekawe jak polecą wypadajki.

10. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Witaj ale dlaczego nie chcesz gromnicy xxl tyle samo rośnie co zwykła a daje o 4 gromnice więcej;)

krasnoludek10 lubi to.
  11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Honorat., krasnoludek10 oraz kalinamala lubią to.
  12. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

szkoda, w takim razie czekamy na rozpoczęcie eventu

krasnoludek10 lubi to.
  13. pimp-ek

pimp-ek Forumowy żółtodziób

szkoda ?, to mało powiedziane .

14. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Nie chcę brzydko pisać ale kod można sobie wsadzić, dadzą pewnie jakąś paszę perfumy, a wykręciłem 300 imprezowych i zdobyłem 3X100% do stodoły i 2X200% do stodoły i co pójdzie to w .Gra schodzi na psy i tyle

15. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Lipa , jak zawsze - jest coraz gorzej :cry:

krasnoludek10 i jan11100 lubią to.
  16. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Najgorsze, że nie wiadomo co dalej. Czekać ze zbiorami roślinek i drzew, ale do której? Lipa z nędzą przez Farmę pędzą. Albo krócej - ha ha ha!

krasnoludek10, kobuma oraz aleksandra lubią to.
  17. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

a może tak w przybliżeniu czy za godzinę czy 2 ...byłoby prościej dla graczy...

krasnoludek10 i Biba lubią to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kudlaty147, GreenHills Wasze posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

Ja już tak nie raz się załatwiłam i jeszcze się nie nauczyłam. Miałam z kołem gadać po pierwszym rozsiewie ale oczywiście nie wytrzymałam, wykręciłam prawie wszystkie imprezowe i tylko 2 razy +1 na rośliny udało mi się złapać, to też pewnie przepadnie ale niewiele bym zyskała to też "ból" mniejszy. Następnym razem jednak już nie wejdę na koło dopóki event nie ruszy 8)

IRENOWO gdyby tak dało się przewidzieć to pewnie taka informacja by się pojawiła.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I pełnia zablokowana.
    Wszystko stoi gotowe do zbioru.
    Jak nie obsuwa, to zmiana nagród po rozpoczęciu.
    Czas ewenty rozplanowywać jako 5 dniowe (start opóźniony o dobę).

Ale za to jaki ruch na forum:

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brawo jaxD Zapomniałem najpierw sprawdzić ogłoszenia na forum i odpaliłem kupon na 24h. Dobrze, że chociaż nic nie zbierałem z pełnixD:cry:xD

Magdam.1__ i kobuma lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.